7.6.2015

Meidän olohuone.

 
 
 
Pitkästä aikaa kuvia meidän olohuoneesta. Tila on pitkä ja kapea -sen takia melko haasteellinen sisustaa. Uuden nojatuolin tarvitsisin tilaan -onko teillä ideoita mikä se olisi?

Pöydän takana oleva raitatapetti on myös alkanut ahdistamaan -olisiko teillä sen tilalle ehdotuksia?

Mukavaa sunnuntai iltaa :)

41 kommenttia:

 1. Ehdotuksia ei tule tapetin tai nojatuolin suhteen, mutta sanompahan vain että nuo mustat tuolit olivat kyllä oikea valinta :) Täällä makkarin tapettiongelmat ovat ratkenneet, vielä kun saisi aikaiseksi tapetoitua.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniilta ja raikkaalta näyttää :) oikein kesäinen fiilis tuli näistä kuvista <3

  Ihanaa sunnuntai iltaa :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on kaunista ja nättejä yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista ja rauhalisen näköistä. Kauniita yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 5. Ihanan keveä tunnelma! Mitäs, jos tapettiseinä olisikin vain valkoinen, en tiedä olisiko tylsä? Siihen just joku sellainen kiva kollaasi printtejä, joita juuri arvoitkin. Kokoan itse sellaista jo mielessäni tulevan talon seinälle. :) Nuo mustat tuolit ovat just nappi valinta, tuovat kivasti kontrastia vaaleaan tilaan. Kesäistä ensi viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis olohuone, ihanat tekstiilit ja tuo pöytä on niin ihana <3

  VastaaPoista
 7. Kauniisti olet tilan sisustanut kuitenkin! Tapettiseinä voisi olla joku aika tummakin :)

  VastaaPoista
 8. Valkoinen raikas seinä vois toimia, tulis vielä paremmin mustat tuolit esiin ja Komppaan Heidiä/kuistin kautta, että taulu kollaasi vois olla kiva ja erinlaisia printtejä ja valokuvia seinälle ja vaikka pyöreä peili sekaan. Yksi vaihtoehto tapetiksi vois olla jos on kapea tila, niin vaakaraitanen tapetti, tuo jatkuvuutta seinälle tai sitten maalattava tapetti. Meillä olohuoneessa patent decorin versailess 1855...jos nyt muistin numeron oikein? No, on sellainen kiva ryppyinen pinta ja antaa kivaa eloa ja tosiaan voi maalata päälle useamman kerran, jos kyllästyy :) Kaunista teillä!!!

  VastaaPoista
 9. Voi huokaus kun on kaunista ♥ Jos raidat kyllästyttää niin miten olisi jokin oikein rouhea seinä valkoisena? Kunnon struktuuri alle ja päälle valkoista maalia.

  VastaaPoista
 10. Teillä on niin kaunista <3. Hmm... ehkä tosiaan valkoista seinää ja taulukollaasia/ jotain mustaa seinälle? tai harmaa seinä.. kalkkimaalilla?

  Kyllä sie osaat ;).

  VastaaPoista
 11. Teillä on kyllä niin kaunista <3 Näitä kuvia jaksaisi ihastella vaikka kuinka <3 Minulle tuli Heinin tavoin mieleen kalkkimaalattu harmaa seinä... :)

  VastaaPoista
 12. Ihana olkkari! Tykkään noista tauluista ihan höpönä. Ajatuksissa olisikin uusia omat taulut/julisteet, vaihtelu virkistäisi tätäkin kotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julisteilla/tauluilla saa suht edullisesti vaihdettua kodin ilmettä :)

   Poista
 13. Oikein kauniita ja ihanan kotoinen olkkari!

  VastaaPoista
 14. Ihanan simppeli, kaunis tunnelma! Tykkään! :)

  VastaaPoista
 15. Voi läähpuuh, teillä on niin kaunista. <3 Minulle tuli seinästä ekana mieleen, että jollain mielenkiintoisella tummemmalla kun maalaisi, niin huoneen pitkulaisuus vähän lyhenisi. Tai siis että sillä voisi huijata vähän silmää. :)

  VastaaPoista
 16. Kaunis ja seesteinen tunnelma! :) Mistä nuo kauniit betonivaasit ovat peräisin? Anna vinkkiä betonihullulle! ;)
  -Jutta

  VastaaPoista
 17. Niin kaunista :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 18. Hei, erittäin harmooninen ja kaunis koti <3 Mistä olet hankkinut nuo kauniit julistetaulut? ps. maalaa tapettiseinä samalla värillä kuin sohvan takana seinä ja hanki muutama kaunis "betoni"kattolamppu pöydän ylle ;-)

  VastaaPoista