30.3.2014

Valokuvauskurssi

Viikko sitten olin Camilla Hynysen valokuvauskurssilla. Kurssi pidettiin By Pia's desingnin kauniilla showroomilla ja myymälässä Espoon vanhalla juna-asemalla.Kurssilla oli aivan ihania tyyppejä mukana ja juttu luisti harjotusten lomassa. Opettelimme jalustan käyttöä, kameran syväterävyyttä,valotusaikaa ja ISO-arvoja. Aivan huikea kokemus ja jään odottelemaan kuvankäsittely kurssia.
Kiitos Camilla, Frida ja Pia järjestelyistä.

p.s. Meidän neidille haaveilen kesäksi tuosta By Pia's tähtitunikasta.

28.3.2014

Arvonta muistutus ja kuulumisia

Kevät väsymys painaa. Saa nähdä miten ensi viikolla käy kun kelloja siirretään.. Ihanaa kun aurinko paistaa, se nostaa onneksi hymyn huulille. Kärsittekö te kevät väsymyksestä?
Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaa täältä klik

22.3.2014

IHANA AURINKO JA VAPAA PÄIVÄ


Ihanaa kun aurinko paistaa ja mulla pitkästä aikaa kokonainen vapaapäivä. Kahden työn ansiosta, töitä on piisannut. Onneksi tykkään työstäni. Mutta välillä on ihanaa olla kunnolla vapaalla -myös yrittäjän.
Olohuoneen seinästämme ajattelin repiä vanhoja tapetteja irti (ikuisuus projekti). Tämän sisustussuunnittelijan koti ei todellakaan ole aina tiptop. Hiljaa hyvää tulee.

Mukavaa ja aurinkoista päivää toivotellen!
Sanna

p.s. huomenna menen Camilla Hynysen valokuvauskurssille.

20.3.2014

Cath Kidston

Lontoon Heathrow:n lentokentällä on Canth Kidstonin liike. Liike on täynnä pirtsakoita kuoseja ja värejä. Nämä tuotteet käyvät mainiosti mm.lastenhuoneen sisustukseen. Itselleni ostin tästä kaupasta matkalaukkuun osoitelappu jutun ja teetä. Heikkona olen ollut aina noihin sienikuvioihin.Mitä te pidätte näistä?

Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan klik.

16.3.2014

ARVOTAAN Nicolas Vahé ja The Organic Company tuotepalkinto

Nyt käynnistyy arvonta blogiyhteistyönä ihanan CILLA'S Putiikin kanssa. Arvomme ihanan Nicolas Vahé ja The Organic Company tuotepaketin joka sisältää:
  • Spaghetti Durum: Durumvehnästä valmistettu spaghetti.
  • Pesto Black Olive & Basil: Sisältää mm. mustia oliiveja, kapriksia, kuivattuja tomaatteja ym.
  • Honey Lemon Tree: Ihastuttava sitruunapuusta kerättävä hunaja
  • Hunaja tikku: Puinen, Nicolas Vahé logolla varustettu
  • Bag with zipper: Hauska sulkimella varustettu säilytyspussi esim. tuliaisille.
  • Tea Towel: Ihana 100% luomupyyhe, jonka paranee vain käytössä. Väri: harmaa.
Arvonnan säännöt

Arvontaan voi osallistua kolmella arvalla.
  • Olemalla blogini kirjautunut lukija (palkki blogin oikeassa reunassa).
  • Tykkäämällä Blogi Vanilijan Facebook svuista.
  • Tilaamalla Cilla's uutiskirjeen, jonka avulla saat uusimmat tarjoukset ym.

Cilla'silla alkaa uutiskirjearvonta pian, joten kannattaa käydä tilaamassa uutiskirje.
Muista kertoa monellako arvalla olet mukana. Jos olet anonyymi, jätä yhteistietosi misä tavoitan sinut jos arpaonni suosii.
Kilpailu alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 30.3.2014. klo. 20:00.

ONNEA KILPAILUUN JA MUKAVAA SUNNUNTAITA!
Sanna

15.3.2014

MUKAVA LAUANTAI

Tänään olin Sisustus COCO:n kanssa ihanassa Cilla's putiikissa Linnanmäen vieressä antamassa Cillan asiakkaille sisustusvinkkejä. Päivä oli tosi mukava ja onnistunut. Kiitos kaikille mukaville asiakkaille jotka poikkesitte moikkaamaan putiikkiin ja kiitos Cillalle että sain tulla. 

Huomenna käynnistyy blogissani mukava arvonta. Olkaahan kuulolla. 
MUKAVAA LAUANTAITA.

11.3.2014

LONTOON nähtävyydet osa 2

Olimme Lontoossa pidennetyn viikonlopun perjantaista- sunnuntaihin. Matkamme oli tosi mukava ja romanttinen.Kiertelimme pääsääntöisesti nähtävyyksiä, söimme hyvin, shoppailimme ja tapasimme muutaman ystäväni. Sisustuskauppoja en mieheni kera kovin montaa kiertänyt, mutta muutamasta juttua myöhemmin. Mielestäni Lontoo on ihanteellinen kohde vaatteiden ostamiseen, sisustuskaupunkina esim. pienet kivijalkaputiikit puuttuvat mielestäni Lontoon keskustan alueelta kokonaan.

Tower Bridge
Lontoon kuuluisin silta, jonka yhdyskäytävältä on mainiot näkymät Thamesjoelle.

Buckingham Palace
Palatsi on kuningattaren kaupunkiasunto. Monarkian ollessa paikalla, palatsin tangossa liuhuu lippu -niin kuin meidän ollessa paikalla. Palatsin edessä on monta hienosti koristeltua porttia.

Queen Victoria Memorial
Patsas Buckinghamin Palatsin edessä kuningatar Victorian muistolle.

Tower of London
Lontoon tärkein historiallinen nähtävyys. 910-vuotias rakennus on palvellut linnoituksena, kuninkaanlinnana, vankilana, teloituspaikkana ja nykyään siellä säilytetään mm.kruunujalokiviä.


8.3.2014

LONTOON NÄHTÄVYYDET osa 1

Big Ben -Lontoon kuuluisin nähtävyys: kellotorni, jossa kello lyö tasatunnein.

Parlamenttitalo (Palace of Westmister).

Parlamenttitalon portti.

Parlamenttitalon puistosta kuvattuna London Eye

London Eye ja London Aquarium (akvaario)

Westminster Abbey: on Ison-Britannian kruunajaiskirkko ym.
Lontoossa on paljon nähtävyyksiä. Matkallamme kiersimme aika monta, koska mieheni ei ollut aikaisemmin käynyt Lontoossa. Kevät oli tosi pitkällä- narsissit ja kirsikkapuut kukkivat. Ensimmäisenä matkapäivänämme satoi vettä, mutta kaksi seuraavaa olivat ihanteelliset nähtävyyksien katselemiseen. Ohessa olevat nähtävyydet sijaitsivat aivan hotellimme Double Tree by Hilton hotellin läheisyydessä (siitä juttua myöhemmin). Näiden nähtävyyksien lähin metroasema on Westminster. Kävelimme paljon eri paikkoihin ja kauemmaksi menimme metrolla. Metrolla kulkiessa kannattaa ostaa Oyster-kortti 5 punnan panttia vastaan. Tähän korttiin voi ladata arvoa haluamalleen summalle. Tämä tulee edullisemmaksi kuin esim.päivälippu.
Oletteko te käyneet Lontoossa?
MUKAVAA NAISTENPÄIVÄÄ :)

6.3.2014

Sisustus COCO:n ja Cilla'sin sisustuslauantai 15.3.14
Lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme sisustuslauantaita 15.3.14.CILLA'S putiikkiin. Cilla's putiikki on täynnä kevään uutuuksia ja päivillä on myös mukavia tarjouksia.
Olen antamassa paikanpäällä asiakkaille sisustusneuvoja kello.11-14. Ota mukaan pohjapiirros tai valokuva neuvoa kaipaavasta tilasta. Jos et pääse paikalle, voit laittaa kysymyksesi tai toiveesi myös sähköpostilla osoitteeseen: info@cillas.fi. Lupaan vastata 10 ensimmäiselle kysymyksen osoittaneelle. Lähetä kysymyksesi mahdollisen valokuva- tai pohjapiirustusliitteen kera 14.3. mennessä.


Cilla's uusi kivijalkaputiikki
sijaitsee osoitteessa:

Viipurinkatu 8
00510 Helsinki


Avoinna:

ti-ke 10-15
to-pe 10-18
la 10-15


Tervetuloa!
Sisustussuunnittelija Sanna Siik-Keskisarja p.040 5718906

Kuvan kuvannut Krista Keltanen

4.3.2014

Mukavaa laskiaistiistai iltaa

Mukavaa laskiaistiistai iltaa kaikille- päivät ovat menneet sukkelaan ja hyvin, vaikka mies onkin työmatkalla.

3.3.2014

Mukavaa viikkoa

Mukava Lontoon matka takana. Mieheni jäi vielä Lontooseen työmatkalleen ja minulla alkoi arki ryminällä lasten kanssa. Viikko "yksinhuoltajana" työn, lasten harrastuksien ym.kanssa on vauhdikas, joten pieni jäätelö herkku antaa lisää virtaa. Mukavaa viikkoa kaikille.