29.4.2014

Uudet tyynyt ja kuulumisiaOlohuonettamme koristavat uudet H&M Homen tyynyt. Käyvät mielestäni mukavasti Monday To Sunday pellavatyynyjen kanssa. Haaveilen uudesta sohvasta. Ikean sohva on ollut meillä jo 10-vuotta kovassa käytössä ja nyt alkaa olla lopuillaan.Uudessa sohvassa on myös oltava pestävät päälliset,hyvä istua ja voisi olla vähän modernimpi-onko teillä antaa vinkkejä?

Olen ollut melkein viikon kovassa nuhassa ja ääni meinaa kadota. Vappu vapaat menevät siis levätessä.
Mukavaa tiistaita!

21.4.2014

Aurinkoista päivää

Mielettömät kelit ovat olleet pääsiäisenä- kyllä kelpaa olla viiden päivän vapaalla. Oltiin kaksi yötä kotikaupungissani Jyväskylässä mummon herkkupöytien ääressä. Nähtiin myös ystäviäni mm.Viivi.
Olin myös pitkästä aikaan liikenteessä Jyväskylän yössä ystävien kanssa.Mukavaa oli. Eilinen automatka kotia olikin sitten huonolla ololla aikas haastava :)

MUKAVAA 2. PÄÄSIÄISPÄIVÄÄ!

17.4.2014

Mukavaa pääsiäistä

Hyvää pääsiäistä ihanat!

Mulla 5 päivän vapaat-luvassa mukavaa aikaa perheen ja ystävien kanssa.
Mitäs teillä on suunnitelmissa?
 

13.4.2014

Sisustuskauppa White On White
Helsingissä Mannerheimintiellä on sisustusliike White On White. Liike on toiminut myös nimellä Riviera Maison Finland. Poikkesin keskiviikkona liikkeessä ostamassa Nicolas Vahen öljyä, suolaa ja servettejä. Tuotteet olivat kotoamme loppu, joten suunnistin tähän mukavaa kauppaan. Liikkeessä on Riviera Maisonin ystäville paljon silmänruokaa. Kannattaa ehdottomasti poiketa.

Tänään neitini oli ensimmäistä kertaa kunnolla virpomassa. Aluksi jännitti kovasti, mutta loppua kohden alkoi sujumaan tosi hienosti. Suklaamunia tuli niin paljon, että myös äidille riitti herkuteltavaa.
Mukavaa palmusunnuntaita.

10.4.2014

GRANIT kevät 2014

Eilen vietin vapaapäivää ja poikkesin Helsingissä. Kävin tietenkin myös Granitin kevät juttuja katselemassa.
Kauppa on yksi lemppareistani. Täynnä kaikkea mukavaa.Kävin myös Hulluilla Päivillä, White on White liikkeessä, H&M Homessa ja lempikahvilassani- näistä juttuja myöhemmin.

Mukavaa torstaita!

p.s. illalla tulee Klikkaa mua sarja -jee :)

5.4.2014

MUKAVAA LAUANTAITA

Olen vimmatusti irroittanut tänään olohuoneen seinästä vanhaa tapettia pois, tuskaillut vanhaa tietokonettani, käynyt kirpparilla järjestämässä pöytääni ja viettänyt mukavaa vapaa päivää koko perheen voimin.

Mukava lauantai siis -mitenkäs teillä on aurinkoinen päivä mennyt?
p.s. Pölyt pyyhkimättä :)

1.4.2014

Arvonnan voittaja on...

Päivät, viikot menevät tosi sukkelaan.Kuluneen viikon aikana poikani ollut vatsataudissa ja nyt kovassa yskässä. Voi poloista. Muu perhe ollaan vielä vältytty näiltä ikäviltä sairauksilta. Väsymyskin alkaa minulla onneksi helpottamaan.
Sitten arvontaan- tämä ihana Cilla's lahjoittama palkinto oli blogi historiani suosituin kilpailu tähän mennessä. Kaunis kiitos kaikille kisaan osallistuneille täällä ja FB:ssä. Lämpimästi tervetuloa myös uudet lukijat. Ihan mahtavaa kun viihdytte täällä kanssani!! Neitini toimi onnettarena tällä kertaan ja voittaja on

MELINA -MINISHOW

Lämpimät onnittelut voittajalle -laitatko minulle yhteistietosi sähköpostitse sanna.keskisarja@hotmail.fi, niin postitan palkinnon sinulle.

Mukavaa tiistaita kaikille!