18.2.2018

Synttärit


Vietimme nuorimmaisen syntymäpäiväjuhlia 17 kamun kanssa. Sankari halusi talvilapsena tähti ja eläinteemaa synttäreillensä. Siinä olikin äidillä etsimistä teemaan sopivia koristeluja ym. 
Onneksi Somiana verkkokaupasta löytyi vaikka mitä ihanaa. Sankari valikoi itsellensä Fröökynä - kattaussetin, johon kuului :

- isot kultaiset tähtilautaset

- puulusikat
-servetit
- kultaiset pillit
- mukit


Kakun päälle tyttären huoneesta löytyy kauris ja bambi. Kakku viimeisteltiin Happy birthday koristeella. 


Tykkään somistaa lasten juhlia varten. Kaupoissa onneksi löytyy kivoja koristeita.Serpentiiniä meiltä löytyy aina kaapista. 


Ilmapallot ja tähtinauha ovat meidän lasten suosikkeja. Äiti tykkää kukista. Sankari oli onnellinen synttäreistään ja koristeistaan.
Seuraavat juhlat ovatkin sitten syksyllä.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Halauksin. Sanna

P.s. Ihanan Lumpeenlehti juliste arvonnan voittaja täällä blogin puolella on : 
 Ruut
Onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.* juhlasetti, kakunkoriste saatu bloginäkyvyyttä vastaan Somiana *4.2.2018

Arvonta - Lumpeenlehdet juliste.


Voi kun olisi pian kesä, laiturin nokka ja sen vieressä lumpeenlehdet. Onneksi tämä upea Lumpeenlehdet juliste vie lähemmäksi kesää.
Julisteen on suunnittellut Essi Peltoniemi Kaverini Design yrityksen takaa. 
Julisteen koko 50 x 70 cm.

Nyt sinun on mahdollista voittaa tämä upea juliste kommentoimalla alle. Voit tuplata mahdollisuuden osallistumassa myös arvontaan @sisustuscoco Instagram tilillä.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 11.2.2018 klo.21.

Onnea arvontaan!

Terveisin. Sanna


* Juliste saatu arvontaa varten Kaverini Design.

 


2.2.2018

Syli Säkkituoli

*Kaupallinen yhteistyö Nordic Swan Living.

Olohuoneemme on kaivannut kivaa loikoilupaikkaa. Hakolan sohva on ollut kovassa käytössä, mutta emme harmiksemme mahdu siinä koko perhe loikoilemaan yhtäaikaa. Saimme joulun aikaan testattavaksi Nordic Swan Livingin säkkituolin. Tämä säkkituoli ei ole sellainen 80 -luvun, mitä lapsuuden kodistamme löytyi - vaan paljon enemmän. Se on kuin lämmin syli. 
Materiaali on puuvilla/pellavaa. Väriltään hiekka. Tämän kaunokaisen nimi on Syli.


Syli säkkituolin on suunnitellut Katri Kempas. Hän on nainen Nordic Swan Living Brändin takaa. Katrin suunnittelun innoittajana on pohjoinen luonto - niin materiaaleissa kuin väreissäkin. Kestävyys, laatu ja pohjoismaiset arvot ovat Nordic Swan Living- tuotteiden kivijalkana.Ohjeeksi saimme aluksi poistaa hieman rakeita tuolin sisältä. Tämä onnistui hyvin takaosan vetoketjun ansiosta. Tuoli on hurjan kevyt ja sitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen ylälenkin ansiosta. Kangas on helppo pyyhkäistä puhtaaksi (muutama kerran allekirjoittanut on siihen jo teensä läikyttänyt).


Olemme testanneet tuolia nyt yli kuukauden.
Miltä on tuntunut istua? Ihan mielettömän hyvältä. Olen jopa nukahtunut tuoliin televisiota katsellessa.
Kesäksi aijon hankkia terassillemme tälläiset säänkestävät. Ensiksi vain tarvitsisi rakentaa uusi terassi.

Ovatko Nordic Swan Living tuotteet sinulle tuttuja?

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Halauksin. Sanna


* Säkkituoli saatu kaupallisena yhteistyönä.