30.1.2015

HABITARE 2015 kutsuvierastapahtuma.

 
Ilokseni pääsin kuulemaan bloggaaja joukon kanssa Habitare messujen uusista tuulista ja myös ideoimaan mitä kaikkea uutta messuille voisi tulla tulevaisuudessa yhdessä Habitare projektitiimin kanssa. 
Tilaisuus alkoi palkitusta Facer Cafe'ssa, jonka uudistuneen ilmeen on suunnitellut Aino Brandt Koko3 - toimistosta. Hän myös kertoi miten kahvila ketjun uusi ilme syntyi. 
Facer Cafe'en henkilökunta oli loihtinut meille ihanan iltapalan juomineen. Pääsimme myös tutustumaan Messukeskuksen kulisseihin opastetulla kierroksella.
Ilta oli tosi mukava ja mielenkiintoinen. Mukavaa oli myös nähdä muita bloggaajia.

Mitä sinä toivoisit Habitare messuilta tulevaisuudessa?


Mukavaa viikonloppua!
Terveisin. Sanna

25.1.2015

Synttärijuhlat.

 
 
 
 
Viikonloppu on mennyt rattoisasti neitimme 6-vuotis syntymäpäiviä juhliessa. Kaveri synttärit vietimme tällä kertaa HopLopissa, kotona julittiin sukulaisten ja kummien kanssa. Sankari oli erittäin tyytyväinen juhliinsa ja kaikista mieluisinta oli kuulema kun hänelle laulettiin paljon onnea vaan..

Kiitos kaikille vieraille ja mukavaa sunnuntaita!

22.1.2015

Mun rakkaus pakkaus tänään 6.v.

 
Aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin.. Rakas kuopukseni täyttää tänään 6-vuotta. Syksyllä alkaa esikoulu ja vanhimmainen menee silloin jo kolmannelle luokalle. Hieman haikeana äidin mieli, mutta samalla kuitenkin huippu onnellinen että olen saanut nämä kaksi ihanaa rakkaus pakkausta elämääni!

Muistakaa nauttia elämästä <3
Terveisin. Sanna

17.1.2015

Ihana valo.

 
 
Kohti kevättä mennään - ihanaa! Aurinkoiset päivät ovat lisääntyneet ja valokuvaus on taas astetta helpompaa. Tällä kertaa kuvaus vuorossa String hylly työpisteeltäni.

IHANAA LAUANTAITA RAKKAAT!

11.1.2015

Sydämentykytyksiä haaste.

"Onko sinulla tuotteita joista olet haaveillut pitkään. Mikä valaisin, matto tai tuoli saa aina sydämesi läpättämään? Et kuitenkaan ole saanut aikaiseksi hankkia sitä, syystä tai toisesta."

Sain Deko 133 - blogin Kristiinalta haasteen, jossa pyydetään listaamaan omat pitkäaikaishaaveet ja kertomaan miksi tyydyn vain ylimääräisiin sydämentykytyksiin enkä hanki näitä ihanuuksia omaksi. Haaste on lähtöisin ihalta Suvilta Retromoderni - blogista. Ensimmäinen haaveeni on

 DSW- TUOLIT 6 kpl ison ruokapöytämme ympärille olohuoneeseen. Tämän hetkinen pöytämme vetelee viimeisiää korjauksista huolimatta (ollut minulla jo 15 vuotta). Värivalinta ehkä valkoinen, mustakin olisi aika kiva.
 
 Ikean Norden ruokapöytä DSW- Tuolien kaveriksi samaan paikkaan. Tykkään järjestää juhlia, joten tähän pöytään mahtuu tarvittaessa isompikin porukka syömään. 
 Pienehköön keittiöömme haaveilen Ikean Docksta pöydästä. Vanha pöytämme myös tässä tilassa on huonossa kunnossa ja tarvitsisi pikaisesti uuden.
 Pöydän kaveriksi samaan tilaan 4 kpl DSR -TUOLEJA.


 Pöydän päälle A 330S Golden Bell riippuvalaisin valkoisena tai mustana.


 Makuuhuoneemme tarvitsi myös uuden valaisimen. Haaveilen tähän tilaan Normann Copenhagen Bell riippuvalaisinta. Makuuhuoneemme on iso, joten näitä voisi olla pieni ja iso. 


Kiitos Kristiina mukavasta haasteesta. Toivottavasti saan joskus nämä haaveni toteutettua- lotto voittoa odotellessa. Mukaan haastan seuraavat blogit:

Koti kaupungin laidalla


Kuvat lainattu Google

10.1.2015

Blogin uusi nimi ja muutos.

Hyvää huomenta! Olen pitkään jo halunnut vaihtaa blogini nimen Sisustus COCO:ksi. Tällä yritykseni nimellä olen Instagramissa, Pinterestissä ja Facebookissa. Tieto taitoni ei ole ihan riittänyt tähän, joten pyysin apua ihanalta ystävältäni Aino-Kaisalta Kaunis Elämä blogin takaa. Aino-Kaisa on aikaisemminkin auttanut minua blogini suhteen ja miten taitava hän onkaan. Vielä hieman pientä säätöä omasta toimestani, niin sivut ovat valmiit.
 Olen todella tyytyväinen muutokseen. Mitä mieltä te olette?

Mukavaa lauantaita!

p.s. Mikäli blogisi kaipaa uutta ilmettä ym. ota rohkeasti yhteyttä Aino-Kaisaan ihanaunelma@aol.com

8.1.2015

Mukavaa torstaita

Mä niin haaveilen keittiön uudistamisesta. Puiset tasot haluaisin vaihtaa betoniin ja kaakelin irroittaa pois ja esim. maalata välitilan. Puiset tasot ovat kauniit, mutta hurjan epäkäytännölliset ja arat lapsiperheen arjessa. Keittiön ruokailuryhmä kaipaisi myös muutosta. Lottovoittoa odotellessa - MUKAVAA TORSTAITA!

3.1.2015

Candeo kirkasvalolaite/ valaisin.

 
 
 
 
Tämä tyylikäs Candeo kirkasvalolaite kotiutui meille noin kuukausi sitten. Asensimme sen ison ruokapöytämme ylle olohuoneeseen. Tuote on kirkasvalolaite ja myös designvalaisin. Tuotteen on suunnitellut Katriina Nuutinen ja valaisinta valmistaa suomalainen Innojok Oy. 
Itse kärsin kaamosoireilusta talven pimeimpinä aikoina ja otin mielelläni tuotteen testattavaksi.
Nyt kuukauden testauksen jälkeen, olen huomannut että energia ja vireystasoni on ollut huomattavasti parempi. Valokuvaus pimeällä onnistuu nyt myös huomattavasti paremmin valaisimen ansiosta (kuvista ei tule ns.keltaisia valaistuksen ollessa päällä).


Ohessa Innolux sivuilta lainattua tuote tietoa valaisimesta:

Fennia Prize 14 -kunniamaininnan vuonna 2014 ja Sisustuslehti Divaanin vuoden 2013 paras valaisin palkinnon voittanut Candeon idea syntyi Katriina Nuutisen Taiteen maisterin lopputyötä varten. Hänen tavoitteenaan oli suunnitella esteettinen, moneen tilaan soveltuva, ripustettava kirkasvalo, joka tarpeen tullen voidaan muuttaa helposti tunnelmavalaisimeksi. Valaisimen yläosassa olevalla keinukytkimellä Innolux Candeo muuttuu kirkasvalosta lämmintä valoa antavaksi tunnelmalliseksi designvalaisimeksi.Innovatiivinen Candeo on markkinoiden ensimmäinen ripustettava kirkasvalolaite. Candeon ainutlaatuisuutta korostaa myös se, että valon värilämpötilaa voidaan kätevästi muuttaa lämpimän valkoisesta puhtaan valkoiseen.

Ihan mahtava tuote! Lamppu tarvitsisi ehdottomasti toisen samanlaisen kaveriksi isoon olohuoneeseemme. Jäänkin mielenkiinnolla odottamaan, josko Innolux alkaisi valmistamaan valaisinta myös harmaan sävyisenä.

Mukavaa viikonloppua!

p.s. Voit seurata meitä myös Instagramissa, Pinterestissä ja Facebookissa nimellä Sisustus COCO