30.11.2014

Arvonta ja ensimmäinen adventti

 
 
Osallistu arvontaan ja voita itsellesi ihastuttava Cilla's Käsi nestesaippua. Tuoksuna seetripuu-salvia. Tuote on valmistettu Suomessa tuulivoiman avalla. Näitä ihania tuotteita myyvät seuraavat kaupat:

Avelia, Turku 

Ruutitynnyri, Punkaharju

Nougat, Helsinki 

Laineen Kukka, Vähäraumantie Pori

Laineen Kukka, Vanhakoivistontie Pori

Moda Loft, LappeenrantaInside.fi, Vantaa

Winkel Shop, Helsinki

Cashcow, Helsinki
Pisa Design, Ideapark Oulu
Hellin Sekatavarakauppa, Järvenpää
Pino, Helsinki
Cilla's, Helsinki


Kilpailun säännöt: yhden arvan saat jättämällä yhteystietosi, kaksi arpaa saavat kaikki kirjautuneet lukijani täällä bloggerissa (voit liittyä lukijakseni myös kilpailun aikana) ja kolmannen arvan saat jakamalla kilpailun facebookissa tai blogissasi.
Kilpailu alkaa nyt ja päättyy 6.12.2014. klo.14.
Onnea kilpailuun!


29.11.2014

Uudet kotimaiset Cilla's tuotteet


Ilokseni esittelen teille uudet kotimaiset Cilla's tuotteet: KÄSI -seetripuu-salvia -käsipesu ja TISKI - greippi-appelsiini -käsitiskiaine. Tuotteet valmistetaan kotimaisessa tehtaassa tuulivoiman avulla. Pesuaineiden raaka-aineet ovat biohajoavia, eikä niissä ole käytetty synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita. Varsinaisia hyvän mielen pesuaineita siis molemmat.
Cilla kaksivuotisen kauppiasuransa aikana on myynyt monta ulkomaalaisia pesuaineita. Hiljalleen hänelle tuli mieletön idea omasta pesuainesarjasta ja tässä se nyt on. Eiköhän tämän laman keskellä kannateta suomalaisia tuotteita ja osteta mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita pukinkonttiin! Itse ostin näitä ihania Cilla's tuotteita joululahjaksi pojan opettajalle ja tytön tarhan hoitajille.
Omasi pääset ostamaan tästä

Blogini täytti hiljattain kaksi vuotta ja tämän kunniakseni haluan käynnistää huomenna arvonnan. Mukavaa lauantaita!
 Terkuin. Sanna

26.11.2014

Joulu lähestyy -jipii

 
Kodissamme jouluisat sisustusjutut lisääntyvät. Tosin Fridan tekemät enkelisiipi tyynyt ja paperitähti String hyllyn päällä ovat meillä läpi vuoden esillä. Ne ovat mielestäni niin kauniita, että haluan ihailla niitä läpivuoden. 

Mukavaa keskiviikkoa!

23.11.2014

Mukava viikonloppu takanaMinulla ja lapsilla mukava viikonloppu takana kotikaupungissani Jyväskylässä. Olen kotoisin Palokan Heikkilästä ja sinne on aina mukava palata. 
Eilen päivällä näimme ystäväni Viivin ja lapset. Kävimme kirpputorilla, Kodin 1:ssä ja Hesburgerissa syömässä. Onneksi kerkesimme nopeasti Viivin kanssa vähän shoppaillakkin. Kirpputorilta löysin neidille uuden pirtsakan uusretro omena mekon, pojalle Aku Ankkoja ja Kodin 1 mukavat Annon kuusi tyynyliinat. Onneksemme myös lapsemme ovat ystävystyneet hyvin keskenään, joten oli jälleen mukavaa nähdä.
Reissun aikana juhlimme myös mummuni 86-vuotis syntymäpäiviä. Ihanaa, että mummu ja pappa ovat vielä elossa ja kanssamme <3

Mukavaa sunnuntaita ja kiitos kun olette lukijoitani!

16.11.2014

38 yötä jouluun..

 
 
 
Enään 38 yötä jouluun..Rakastan joulua ja sen tunnelmaa. Pikku hiljaa alkaa kotiimme tulemaa joulu koristeita. Tuttuun tapaan meillä on koristeissa harmaan ja valkoisen eri sävyjä. Myös luonnosta kerättyjä oksia ja käpyjä. Kynttilöitä poltan joka ilta syyskuun lopusta pitkälle kevääseen. Tänä vuonna olen myöhässä omassa joulu koristelu aikataulussani. Yrittäjän työni on ollut niin mukavaa ja puoleensa vetävää, että olen ihan unohtanut miten lähellä joulu onkaan. 

Oletteko te jo laittaneet joulujuttuja esiin?

Mukavaa sunnuntaita kaikille -me suuntaamme kummipoikamme 6-vuotis juhliin.

14.11.2014

Tytön huoneen aarteita

 
 
 
 
Mukavaa perjantaita!

Terveisin. Sanna

p.s. Voit seurata vauhdikasta lapsiperheen arkeamme myös Instagramissa ja Pinterestissä nimellä Sisustus COCO.

9.11.2014

Sisustuskauppa INSIDE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lähellä meitä on mukava sisustusliike nimeltään INSIDE. Liike myy mm. huonekaluja, sisustustarvikkeita, tekstiilejä, astioita, herkkuja, valaisimia jne. Ilokseni heillä on myös myynnissä Tine K Home tuotteita ja ihania valaisimia. Olen pitkään jo haaveillut Normann Copenhagen Bell kattolampusta makuuhuoneeseemme ja heillä on myös näitä ihanuuksia myynnissä.
Liikkeellä on myös oma nettikauppa, joten kauempaakin on mahdollisuus saada tilattua näitä tuotteita. Käyhän kurkkaamassa.

Mukavaa alkavaa viikkoa ja lämpimästi tervetuloa mukaan uudet lukijat!

7.11.2014

Työpisteeni.Suutarin lapsilla ei ole kenkiä... Työpisteeni teko kesti melkein vuoden, nyt se on melkein valmis. Työpisteeni sijaitsee makuuhuoneemme nurkassa.
Vanha talonpoikaispöydän rungon laitoin säästöön ja kannen hyödynsin uuteen pöytääni. Ikeasta kävin ostamassa jalat, sängyn alta laatikosta löytyi String hylly ja Granitista ostetut valot pääsivät vihdoin esille (odottivat sängyn alla noin 11kk).
Mitäs pidätte?
Olisiko teillä jotakin toiveita blogi postauksieni suhteen?
Mukavaa viikonloppua!
Terkuin. Sanna

2.11.2014

Esittelyssä Innojok Oy - Innolux.Työssäni olen tekemisissä paljon erinlaisten valojen lähteiden kanssa. Koen suunnittelijana että valoilla on iso merkitys kodin sisustuksessa ja tunnelmassa. Sain ilokseni vierailla Innojok Oy:n tiloissa Helsingissä ja haluan esitellä teille heidän tuotteitaan.
Valon voima ja sen positiiviset vaikutukset ovat olleet Innojokin kannattavana ajatuksena jo 20 vuotta. Heidän tuotteissaan yhdistyy hyvä valo, toimivuus sekä suomalainen muotoilu. Innojokin toiminta perustuu valoratkaisuihin, jotka tuovat aitoa hyötyä ihmisten arkeen.
Valtaosa Innoluxin tuotteista on valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu- merkki. Heille on tärkeää, että tuotannon eri vaiheissa on huomioitu ihmiset ja ympäristö. He suunnittelevat ja valmistavat tuotteet vastuullisesti hyödyntäen kotimaisia resursseja aina, kun se on mahdollista.


 He hoitavat tuotekehityksen, tuotannon ja varastoinnin Suomessa. Täten he ovat joustavia ja luotettavia kumppaneita erinlaisten projekteiden toteuttamisesta.Heillä on osaava asiakaspalvelu, tinkimätön tuotekehitys sekä luotettava varaosien saatavuus. Yhteistyön sujuvuutta lisäävät nopeat toimitusajat, jotka perustuvat kotimaiseen tuotantoon ja uuteen logistiikkakeskukseen.Heidän tuotannossaan ovat mm. seuraavien suunnittelijoiden valaisimia: Eero Aarnio, Yki Nummi, Jussi Ahola, Brita Flander, Yrjö Harsia, Lisa Johansson-Pape, Martti Jännes, Isa Kolehmainen ja moni muu tunnettu suomalainen suunnittelija.Kiitos Innojokin porukka, että sain vierailla kauniissa Showroomissanne. Jatkakaa hienoa työtänne suomalaisten tuotteiden kehittämisessä ja toteuttamisessa. Omat suosikkini valaisimista olivat Lokki, Lambada, Desing valaisimet ja Candeo kirkas/yleisvalo.

Lukijani -onko Innoluxin tuotteet teille tuttuja ja mikä valaisin on eniten teidän mieleenne?

Käy osallistumassa kilpailuun ja voita itsellesi Candeo-kirkasvalolaite. Osallistumaan pääset tästä.