19.6.2018

Mukavaa juhannusviikkoa


Juhannuksena ajattelin syödä hyvin, nukkua pitkään ja ehkä vähän maalata eteisen seinää.
Ei siis haittaa vaikka sataisikin tuttuun juhannus tyyliin.


Ihanaa juhannusta sinulle!

Halauksin.
Sanna

13.6.2018

Lamppu rakkautta

Kaupallinen yhteistyö Desingnkaupat.fi

Ihanaa - nyt on kesä. Toukokuu meni aurinkoisista päivistä nauttien, joten bloggailu on ollut täten hieman tauolla. Valon lisääntyessä olen saanut jälleen uutta virtaa kodin sisustamisen ja remontointiin. Joitakin uusia sisustushankintoja, myös kierrätettyjä on löytynyt kotiimme.
Lamppu friikkinä esittelen teille uusimman kaunokaisemme. Pitkään haavelistallani on ollut Tolomeo Faretto* valaisimet. Tykkäämme miehen kanssa lueskella sängyssä ennen nukkumaan menoa. Kiireisen elämäntyylin takia, teen pääsääntöisesti kaikki sisustushankintani netin kautta.
Tämän haavevalaisimen löysin designkaupat.fi kautta. Toimitus oli nopeaa ja vaivatonta.Lampun kiinnittäminen seinälle oli helppoa - mutta päänvaivaa aiheutti valaisimen kääntäminen oikein päin. Lampun kiinnityksen ruuvi oli niin pieni muttereineen, että meinasi yksikseen laittaminen olla hieman haastavaa. Selvisin kuitenkin ja lamppu on seinällä.
Pidän lampun siroudesta ja muotokielestä.
Yllätyin miten hyvä valonteholtaan tämä valaisin on - näkee likinäköinenkin lukea.Löysin nettikaupasta muitakin design huonekaluja, jotka toivottavasti jonakin päivänä saan kotiutettua meille. Ennen sitä täytyy kuitenkin säästää rahaa toiseen samanlaiseen valaisimeen - että mieskin saa omansa (tietenkin asensin esimmäisen itselleni, heh).

Onko tämä nettikauppa teille tuttu?

Mukavaa iltaa!

Halauksin. Sanna
* Tolomeo Faretto valaisin saatu kaupallisena yhteistyötä vastaan.