31.12.2016

Vuosi 2016.


Vuosi 2016 viimeistä päivää viedään. Mitä kaikkea perheelleni onkaan tämän aikana tapahtunut? On ollut paljon ilon, onnistumisen, uuden oppimisen ja myös surun hetkiä. Kaikesta ollaan yhdessä selvitty perheenä. 

Käydään hieman tarkemmin läpi vuottamme:


Tammikuussa

Juhlittiin kuopuksen 7-vuotis syntymäpäiviä ja kävin Tanskassa työmatkalla.


Helmikuussa
Haaveiltiin uudesta kodista. Mietittiin rakentamista, käytiin katsomassa tontteja ja tultiin siihen tulokseen että rakentaminen tässä vaiheessa elämää meitä varten.


Maaliskuussa
Käytiin asuntonäytössä katsomassa v.1989 valmistunutta tiilitaloa, tehtiin seuraavana päivänä asunnosta tarjous - joka hyväksyttiin. Vanhan kodin myyminen alkoi.


Huhtikuussa
Olin Tampereella Blogi muijat Mansessa tapahtumassa ja suunnittelin uuden kodin remonttia.


Toukokuussa
Vanha koti myyntiin, kaupat tehtiin ja muuttoaikaa tuli uuden omistajan pyynnöstä 3 viikkoa. Vuokra-asunnon etsintä lähialueelta, tavaroiden pakkaus, muutto vuokra-asuntoon ja osa tavaroista vuokravarastoon. Viikon lomamatka Kreikkaan.


Kesäkuussa
Lasten kesäloma alkoi. Olin Marjan kesäjuhlissa, vietettiin juhannusta ja elettiin ahtaasti vuokra-asunnossa.

Heinäkuussa
Töiden lomassa suunniteltiin tulevaa remonttia. Loppukuusta aloitin kesäloman.

Elokuussa
Kävin lasten kanssa Hämeenlinnassa Aulangon kesäteatterissa ja sukulaisilla. Käytiin Tallinnassa ja vietin syntymäpäiviä.
Kuopus aloitti ensimmäisen luokan englannin kielisellä luokalla ja esikoinen neljännen luokkansa.
Loppukuusta saatiin uudesta kodista kolme huonetta käyttöömme (työ ja  lastenhuoneet). Maalausurakka ja lattian uusiminen alkoi näissä huoneissa.


Syyskuussa
Saatiin uuden kodin avaimet ja loppu maalausurakka käynnistyi. Maalattiin kaikki liikenevä aika. Onneksi rakas veljeni tuli auttamaan meitä. Esikoinen täytti 10-vuotta. Muutettiin uuteen kotiin 17.9.2016. 


Lokakuussa
Järjesteltiin tavaroita paikoileen, tilattiin uusia kalusteita ja sisustettiin. Juhlittiin esikoisen 10.v. juhlia/ tupareita sukulaisten kanssa. Lapset viettivät syyslomaa.


Marraskuussa
Osallistuttiin Indiedays blog awards tapahtumaan ja juhlittiin tupari etkoja pienellä blogi porukalla meillä. Vanhat työkamut kävivät meillä sunnuntai brunssilla.


Joulukuussa
Odotettiin joulua, poltettiin kynttilöitä, juhlittiin pikkujouluja. Juhlittiin ensimmäistä joulua uudessa kodissa. Mukava ja vauhdikas vuosi 2016 takana. Kiitos, että olet ollut mukana seuraamassa sitä.

Mukavaa alkavaa vuotta 2017.

Terveisin. Sanna

 28.12.2016

Ihana loma.


Lomalla olen lasten kanssa - ihanaa. Ollaan levätty, lueskeltu ja tehty vähän rastihommiakin.  On ollut hassua huomata - miten väsynyt sitä on ollut. Kulunut vuosi on ollut todella vauhdikas töiden, kahden muuton, uuden kodin remontin johdosta. Ei ole ollut juurikaan aikaa nautiskella ym. Toisaalta tykkään hurjasti menosta ja meiningistä. Lapsetkin ovat tottuneet menooni ja ovat olleet mm. monesti apunani työkohteissani. 
Omassa lapsuudessani vanhemmillani oli kummallakin omat yritykset ja olimme todella paljon sisaruksieni kanssa pienestä pitäen mukana heidän töissään. Itselläni on jäänyt pelkästään positiiviset muistot näistä ajoista. 


Loppuviikosta meillä on tiedossa sukulaisten ja ystävien kanssa kaikenlaista menoa ja tekemistä. 

Mukavaa viikkoa kaikille!

Halauksin.
Sanna

24.12.2016

Hyvää joulua
Ensimmäinen joulu uudessa kodissa vietetty. Päivä on mennyt vauhdikkaasti, mutta rennolla otteella. Aamulla nukuttiin pitkään, katsottiin joulupukin kuumaalinjaa ja tietenkin myös lumiukko animaatio - jonka olen katsonut joka joulu lapsesta saakka.
Rakas mieheni kokkaili meille kaikki jouluruoat - ihanaa kun hän tykkää tehdä ruokaa.
Joulupukki oli sairastunut, eikä harmiksemme tällä kertaa päässyt meille. Lapset kävivät enon ja koirien kanssa lenkillä - jonka aikana tontut olivat tuoneet kuusen alle joululahjat. Mukavia lahjoja saatiin.
Loppuilta loikoillaan, syödään suklaata ja ollaan. 
Aloitin eilen lasten kanssa loman ja palaan vasta alkuvuodesta töihin.


Miten teidän joulu on mennyt?

Ihanaa joulua rakkaat lukijani! 

Halauksin. Sanna19.12.2016

Jouluviikko ja arvonnan voittajat


Ihanaa, on jouluviikko. Vielä perjantaihin asti vauhdikasta arkea ja sitten alkaa talviloma.
Melkein kaikki jouluruoat jo ostettu. Loppuviikosta pitäisi vielä käydä ostamassa kalaruoat.
Lapset odottavat joulua ja joululomaa.. Niin mäkin.

Miten te vietätte joulua ja onko teillä jotain perinteitä? 


On tullut aika paljastaa kauniiden Miiko arvonnan voittajat. 
Onnettarena toimi tällä kertaa tyttäreni.

Voittajat ovat: 

2017 vuosikalenterin voittaja on:


******************************

Ison julisteen voittaja on:


Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!
Kiitos Miiko Design Oy hienoista arpajaispalkinnoista.Terveisin. Sanna

 
 
 * Arvonta palkinto saatu: Miiko Design Oy.

 

17.12.2016

Viikko jouluun.


Viikko enään jouluun.. Aloitan joulukoristeiden laiton jo hyvissä ajoin, paljon kukkia, jalokuusi (siihen vähän koristeita), piparkakkutalo, paperitähtiä, kynttilöitä ja joululauluja. Tapaninpäivänä kerään jo sitten suurimmaksi osaksi koristeista pois.
Tämä on meille ensimmäinen joulu uudessa kodissa.  Tästä alkaa joulumuistojen kerääminen talteen mielen sopukoihin tässä kodissa.

Ihanaa lauantai iltaa teille!

Halauksin. Sanna


p.s. Vielä tunti aikaa käydä osallistumassa arvontaan täällä.

14.12.2016

Hakola Lazy ja Day.


Habitare messuilla vuonna 2015 ihastuin Hakolan tuotteisiin ja heidän upeaan messuosastoonsa. Silloin jo ajattelin, että kun uusi isompi koti joskus löytyisi, tulisi sinne Hakolan sohva ja nojatuoli. Meille lapsiperheessä on tärkeää, että kalusteiden päälliset ovat irrotettavissa ja ne ovat vesipestäviä. Myös tuotteen kotimaisuus on meille tärkeää. Testattuani Hakolan Showroomilla Espoossa Lazy sohvaa, tiesin että se on juuri oikea sohva meille. Sohva on ollut nyt käytössä 2,5 kuukautta ja on osoittautunut todella hyväksi hankinnaksi. Se on paras paikka löhötä ja ottaa myös päiväunet. Lazy sohvan on suunnitellut ihana Annaleena Hämäläinen.Viime viikolla saapui kotiimme myös Day nojatuoli. Tämä kaunokainen on Hakolan uutta mallistoa ja sen on suunnitellut Petra Lassenius. Day nojatuoli on siro ja siinä on todella hyvä istua.


Mikä on Hakola:
Hakola on suomalainen perheyritys. Kaikki sai alkunsa 1963 Jurvasta, pienestä etelä-pohjalaisesta pitäjästä. Annaleenan paappa Eero teki päätöksen myydä lehmänsä pois ja muuttaa navetan verstaaksi. Siellä hän alkoi tehdä huonekaluja myytäväksi. Aluksi myyntiin huonekaluja auton takakontista ympäri Suomea. Annaleenan isä Jari jatkoi yrityksen toimintaa ja kasvatti myyntiä myös ulkomailla jossa hyvästä laadusta maksettiin mielellään. Annaleena kasvoi myös tähän hommaan isänsä Jarin jalanjäljissä. Siskonsa kanssa he leikkivät tehtaan vanuvarastossa ja puhuivat välillä tehtaan puhelimeen asiakkaille siansaksaa. Huvittavaa, olen itse myös tehnyt tätä vanhempieni yrityksessä :)
Annaleena on koulutukseltaan muotoilija ja opiskellut myös kansanvälistä muotoilujohtamista Aalto-yliopistossa. Hän toimii Hakolan luovana johtajana.


Mitä mieltä itse olen Hakolasta? 
Olen ollut todella tyytyväinen heidän tuotteisiinsa, kauniiseen muotoiluun ja kankaiden kestävyyteen. Heiltä saa aina erinomaista ja ammatimaista palvelua. Tuotteet tulevat sovitusti paikanpäälle ja kuljettaja kasaa tuotteen sinulle paikanpäällä valmiiksi. Myös sisustussuunnittelu asiakkaani ovat olleet Hakolan tuotteisiin erittäin tyytyväisiä. Voin lämpimästi suositella!
Hakolan nettikauppa palvelee 24/7. 
 Onko Hakola sinulle tuttu? 

Mukavaa iltaa!

Terveisin. Sanna


* Tuotteesta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.

5.12.2016

Arjen pelastaja ja arvonta.

 Yhteistyössä. Miiko

Pienyrittäjä äidin arki on välillä hieman kaaottista. Onneksi kalenteri auttaa muistamaan tapaamiset, lasten ja miehen menot. Meiltä löytyy monta kalanteria, jotka ovat kaikki ahkerassa käytössä.

Työ/vierashuoneen remontin valmistuttua tämä Miiko:n 2017 kaunis kalenteri pääsi vihdoin esille.
Miikon tarina sai alkunsa vuonna 2013, kun kuvataideopettaja Sanna Paakki taiteili ensimmäiset Miiko tuotteet. Tuotteet valmistumat vastuullisesti suomalaisten ammattilaisten käsissä.
Materiaaleissa he käyttävät mm. korkealaatuista villaa, hirvennahkaa sekä koivuvaneria. Kaikki tuotteet valmistetaan kotimaassa.
Miikon tuotevalikoima on laaja, siitä löytyy sisustus, paperituotteet, keittiötarvikkeet ja asusteet.
Tässä kauniissa kalenterissa huokuu suomalainen luonto ja sen eläimet. Kalenterin voi laittaa esille mukana tulleella klipsillä kuukausi kerrallaan tai kokonaisuudessaan.


 Herkän Pikkulintu julisteen laitoin kehyksiin. Voi kuinka juuri maalatut seinämme kaipaisivatkaan lisää tauluja. Taulut luovat kodikkuutta.

Miikon tuotteita on myynnissä tulevana viikonloppuna perjantaista -sunnuntaihin Porvoon Taidetehtaan joulumarkkinoilla.
Mikäli et pääse paikanpäälle, löytyy näitä tuotteita monelta jälleenmyyjältä ja Miikon omasta kaupasta torstaisin klo. 10-18
Osoitteesta:
Koskenmäenpolku 4
04300 Tuusula

Blogissani käynnistyy arvonta, jossa kaksi onnekasta voittaa itselleen  joko Miiko seinäkalenteri 2017 tai iso julisteen. Klikkaa itse täältä Miiko:n verkkosivuille ja kerro kumpi tuotteista olisi sinulle mieluisa?

Arvonnan säännöt:

1. Yhden arvan saat kommentoimalla tätä viestiä ja jättämällä samalla sähköpostiosoitteesi mistä tavoitan sinut,jos arpa onni suosii.

2. Toisen arvan saat olemalla blogini kirjautunut lukija ja jättämällä sähköpostiosoitteesi. Voit liittyä mukaan mukavaan porukkaan myös kilpailun aikana sivuston alhaalla olevasta seuraa tätä blogia painikkeen avulla.Arvonta alkaa nyt ja päättyy la 17.12.2016 klo. 21Onnea arvontaan ja mukavaa iltaa!Terveisin. Sanna