30.11.2013

MARRASKUUN VIIMEINEN PÄIVÄ


Tänään oli mukava päivä.Martta neidin kanssa lähdettiin kaupungille humputtelemaan ja Riikkaa, Liisaa ja Jaakobia moikkaamaan. Käytiin ihastelemassa Stockmannin jouluikkuna, leikkimässä Stockmannin leikkihuoneessa (Martta ja Liisa leikkivät) ja me muut mentiin ostamaan mattoja. Sitten vähän herkuteltiin. Pikaisesti poikettiin myös Granitin joulua ihastelemassa. Siitä kuvia myöhemmin.
Nyt kotona lasten kanssa- mies läksi pikkujouluihin.
Ohessa Nord Desing sivuilta poimittuja joulu ideoita-tuolta voisin ostaa vaikka mitä.Oletteko te tilanneet täältä jotain?
Mukavaa lauantaita!

29.11.2013

TANSKA osa 2.

 
Tanskan matkallani yövyimme Etelä-Tanskassa tässä ihanastuttavassa vanhassa hotellissa nimeltään Tyrstrup Kro. 
Hotelli sijaitsee rauhallisessa maalaismaisemassa ja hotellin ravintola on yksi Tanskan suosituimmista ruokaravintoloista. Ryhmäämme hemmoteltiin yöpymisen yhteydessä 5 ruokalajin menyllä. Ruoka oli kyllä todella hyvää. Kesällä mm. Legolandian matkaajat yöpyvät tässä hotellissa. Voin lämpimästi suositella hotellia kaikille. Mukavaa viikonloppua!
p.s. Onko kellään antaa vinkkiä -kun jaan blogi kuulumisiani Vanilijan FB:n sivulla, kuulumisen kuvaan tulee profiiikuvani. Ennen kuvaa sai muokattua ennen jakamista, mutta ei enää. Onkohan asetuksissa jotain häikkää ym.?

26.11.2013

HEI TONTTU UKOT HYPPIKÄÄ..

Mailegin Nisset kuuluvat meidän jouluun. Tytär tykkää myös leikkiä näillä. Tanskan työmatkaltani löysin vielä yhden uuden pienen joulupukki Nissen. Tykkäättekö te näistä tontuista?

24.11.2013

TANSKAN MATKA ja SCANBAD

Tiistaina aamun sarastaessa lähdin Laattapisteen ja Scanbadin kutsumana työmatkalle Tanskaan.Scanbad valmistaa Etelä-Tanskassa Haderslev kaupungissa kylpyhuone kalusteita mm. Multo, Samba ja Delta nimillä. Laattapiste tuo kaulusteita maahan OLO Kylpyhuone kaluste merkin alla.Tuotteita jälleenmyyvät mm. Rautiat.
Vettä satoi saapumispäivänä kaatamalla ja pikku kamerallani en harmikseni saanut näistä kauniista ja laadukkaista kalusteita kunnon kuvia.Tutustuimme tehtaalla talon historiaan, tuotteisiin, tehtaaseen, show roomiin ja todella mukavaa henkilökuntaan.Itse olen käyttänyt näitä laadukkaita kalusteita monen asiakkaani sisustussuunnitelmiin. Asiakkaani ovat myös olleet todella tyytyväisiä kalusteisiin Onko teille kokemusta näistä kalusteista?
Lisää matkasta myöhemmin. Mukavaa sunnuntaita.

23.11.2013

CILLA´S JA MUSTA5101 Hyvän asian puolesta

Rakas ystäväni Cilla on yhdessä Musta5101 kanssa liikkeellä hyvän asian puolesta. Meidänkin perheessä on ollut tarvetta käydä Lastenklinikalla joka on todella huonossa kunnossa. Minäkin haluan lähteä mukaan omalla panoksellani talkoisiin ja haastan kaikki blogini lukijat mukaan.

18.11.2013

MUKAVAA VIIKKOA KAIKILLE

Uusi viikko ja uudet kujeet.. Mä suuntaan huomenna aamulla työmatkalle Tanskaan. Menen Laattapisteen kutsumana tutustumaan Dansanin tehtaalle/show roomiin Etelä-Tanskaan.Ihanaa päästä vähän matkalle - toivottavasti lakko ei ala..

Mukavaa viikkoa kaikille.

16.11.2013

MUKAVAA VIIKONLOPPUA

IHANAA VIIKONLOPPU! Mulla oli hirmuisen kiireinen viikko. Maanantain olin töistä pois kun neitimme oli kipeä. Töissä on monen monta ihanaa sisustussuunnitelmaan menossa. Toivottavasti yhdestä niistä voisin hieman myöhemmin raoittaa vähän ovea täälläkin. Muuten haluan pitää asiakkaideni yksityisyydestä kiinni.
Meillä lapset mummin luona yökylässä. Keretään vähän juhlistamaan maanantaina ollutta hääpäivää :) Kiitos kaikille onnitteluista ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijat.

Halauksin. Sanna


kuva: Nord Design.

11.11.2013

7 hääpäivä

Seitsemän yhteistä vuotta naimisissa ja edelleen rakas on ihanaa tulla kainaloosi. Kiitos että olet vierelläni.

10.11.2013

ARVONNAN VOITTAJA ON...

Kilpailu on päättynyt. Granit seinäkalenterin ja valkoisen tussin voittajaksi pikku neitini arpoi:
 
Ihana, tuota tussia oon niin paljon harmitellut, että se jäi ostamatta kesän granit reissulla, eikä sen yhden tussin takia ole vielä tullut lähdettyä uudelleen :). Kalenteri tulisi myös niiiiin tarpeen.
Joten kahdella arvalla mukana :) (FB+Blogger). 

ONNITTELUT IHANALLE JUTALLE! Laitahan yhteistietosi minulle sanna.keskisarja@hotmail.fi

Kiitos kaikille osallistuneille ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijat :)

Hyvää isänpäivää

Meillä alkoi aamu laululla,lasten tekemillä korteilla ja lahjoilla. Aamiainen miehelle valmiiksi tehtynä.
Meidän pikku neiti on flunssassa - joten yö meni miehelläkin vähän levottomasti nukkuen.Päiväunet nukutaan koko perhe.

IHANAA ISÄNPÄIVÄÄ
kuva. by Nordal

9.11.2013

monday TO sunday HOME POP UP SHOP


Eilen illalla töiden jälkeen poikkesin Espoossa ihanan blogin monday TO sunday HOME Päivin Pop Up Shopissa. Paikalla oli muitakin ihania bloggaajia mm. Aino-Kaisa ja Mervi. Mukavat myyjäiset ja ihania ihmisiä putiikki täynnä. Itse ostin Päivin omaa tuotantoa olevan keraamisen kannun, tähtihuvin ja House Doctorin korin.

Myyjäiset jatkuvat vielä tämän päivän klo.12-16 
osoitteessa: Aallokko 12 a 3 Espoo.

Käykäähän ihmeessä shoppailemassa


p.s. MUISTAKAA KÄYDÄ OSALLISTUMASSA BLOGINI KILPAILUUN täältä.

5.11.2013

7 VIIKKOA JOULUUN


Jee-enään 7 viikkoa jouluun.. Mä olen niin joulu ihminen.
Kuvassa esiintyvän mustan tähden löysin Memories-Marin putiikista.Meillä on joulukoristeet päänsääntöisesti valkoista ja hopeaa.Mutta voisin laittaa ripauksen enemmän mustaa jouluumme tänä vuonna.

Odotatteko te jo joulua??

kuvat: Via

3.11.2013

TUNNUSTUSSain Sweet Livingin - blogin Miialta tunnustuksen. Kaunis kiitos siitä Miia.
On ihanaa, kun blogini on saanut jo monta lukijaa.Tätä blogia olisi ihan hassua edes kirjoittaa - ilman teitä ihanat lukijat.
Facebookissa on jo huimat 141 lukijaa :) KIITOS!!!

Haluan laittaa hyvän kiertämään ja jakaa tämä piristävän tunnustuksen seuraaville blogeille:

moderni puutalo
monday TO sunday HOME
RIIKAN BLOGI
Inspired by love


Olkaapa hyvät IHANAT NAISET -teidän blogejanne on aina mukava lukea :)

p.s. muista osallistua blogini arvontaan 10.10.2013. mennessä.
 
 
 


2.11.2013

HALLOWEEN

Taloyhtiössämme järjestetään joka vuosi nyyttäri periaatteella Halloween juhlat. Juhliin saa halutessaan pukeutua. Tänä vuonna oli järjestettyä ohjelmaa mm. kammokuja, kurpitsa lentopalloa, silmä pingistä ym. Vaikka vähän ripsi vettä -ei se meidän menoa haitannut :)