24.1.2017

Lempipaikka

Yhteistyö. Parolan Rottinki

Pitkään haavelistalla ollut klassikko Parolan Rottingin riippukeinu on saapunut iloksemme kotiimme. Lapsuudessani tälläiset olivat mökin terassilla. Keinuista on jäänyt niin mukava muisto, että halusin sellaisen myös meille kotia. Uudesta kodistamme siihen löytyi jo ensi käynnillä oikea paikka. Tarkoitus oli laittaa keinu kattoon roikkumaan, mutta olohuoneemme katto nousee jyrkästi ylöspäin, joten se ei ollut teknisesti kunnolla mahdollista. Onneksi Parolan Rottingin valikoimista löytyi keinuun myös siihen tarkoitettu teline.
Riippukeinun on suunnitellut Parolan Rottingin perustaja Aulis Herranen.
Keinumme malli on A311 musta. Parolan Rottinki Oy:n historia alkaa vuodesta 1967. Tänä vuonna Parolan Rottinki viettää 50-vuotis juhliaan - ONNEKSI OLKOON!Kesäksi haaveilen kuistillemme Hula tuoleja. 

Mikä on sinun lempparisi Parolan Rottingin mallistosta?

Mukavaa iltaa!

Terveisin. Sanna


 

   
 

6.1.2017

Työhuone ja Pasila valaisin


On aika esitellä hieman työhuonettamme.
Teemme mieheni kanssa töitä myös kotoa käsin - joten uuden kodin kriteerinä oli yhdistetty työ/vierashuone.
Ennen muuttoa tämän huoneen seinät maalattiin ja vanhan korkkilattian päälle asennettiin vinyylilankku (näistä myöhemmin lisää omassa postauksessaan). 
Huoneesta tuli kivan valoisa materiaalien ja hyvän valaistuksen johdosta.
Olen pitkään ihastellut Innoluxin valmistamaa, Juho Pasilan suunnittelemaa Pasila valaisinta.  Tykkään lampun modernista ilmeestä, johon on yhdistetty sekä teräviä/ pyöreitä muotoja. Valaisimme asensimme niin, että se on huoneen sivussa ja valaisee epäsuorasti huonetta ja taulua. Olen ollut lamppuun erittäin tyytyväinen, joten olisi tarkoitus sijoittaa Pasila valaisin muualle kotiimme -kunhan remonttimme jossakin vaiheessa hieman etenee. 

Mitäs pidätte?


Mukavaa loppiaista!

Halauksin. Sanna


P.s. Innoluxin Outletin puolella on menossa hyvät alennusmyynnit - pääset sinne täältä.