31.12.2012

Hyvää Uutta Vuotta 2013

Joku on joskus sanonut minulle, että elämäsi ei muodostu päivistä jotka ovat menneet, vaan päivistä jotka muistat. Mitkä päivät sitten muistan ja miksi?

Muistan ne päivät ja hetket, kun olen saanut tuntea lähimmäisen rakkautta ystävällisen lauseen, ymmärtäväisen katseen, avuliaan teon, kannustuksen ja terveen kritiikin muodossa. Ne hetket muistuttavat minua siitä, että ympärilläni on epäitsekkäitä ihmisiä.

Muistan myös päivät, jolloin olen epäonnistunut. Tehnyt virheen tai tehnyt väärin. Muistan ne hetket, koska olen tuntenut itseni tyhmäksi ja huonoksi. Mutta erityisesti muistan ne hetket siksi, että niistä huolimatta minusta välitetään. Minut hyväksytään ja minulle on annettu anteeksi.

Olen kuullut myös sanottavan, että elämä, joka kuluu virheitä tehdessä, on sekä kunniallisempi että hyödyllisempi kuin elämä, joka kuluu mitään tekemättä. Näin ollen jatkan uuteen alkavaan vuoteen entistä enemmän touhua suunnitelmissani. Luottavaisena.

Uuden vuoden lupaukseni: "Haluan olla epäitsekäs, en pelkää virheitä ja haluan antaa anteeksi". Miten vapauttavaa :)

Onnellista vuotta 2013!
<3 Sanna
Tyyny: Cilla`s Mailegin tontut: Wanilla Rose
 

16.12.2012

KILPAILU - Ala seuraamaan blogiani

KILPAILUAla seuraamaan blogiani ja tuo myös kaverisi mukaan- niin voit voittaa itsellesi yhden huoneen stailauksen sovittuna ajankohtana.Kilpailuun pääset osallistumaan liittymällä seuraamaan blogiani. Jos tuot myös ystäväsi mukaan - kommentoi tätä viestiä niin voittomahdollisuutesi kasvavat.
Kilpailuaikaa on 15.1.2013 asti. Voittaja ilmoitetaan blogissa ja Facebook sivuillamme.

Mukavaa joulun odotusta ja onnea kilpailuun.11.12.2012

Joulu kodin stailaus - näyttökoe

Minulla alkaa olemaan sisustussuunnittelija opinnot lopuillaan.
Stailauksen näyttökokeeni suoritin alkuviikosta - aiheena: JOULU KODIN STAILAUS. Näyttö meni kiitettävänä läpi ja näyttömestarit olivat onnekseni tosi tohkeissaan aikaan saamastani joulu tunnelmasta.

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Maileg pupu ja tähti valo

Tunnelmia olohuoneesta

Bloomingvillen ihanat puutähdet

Riviera Maison hurrikaanit ja lehtikuusen oksia

Mailegin Nisset ovat vallanneet nojatuolin

Makuuhuoneessa tähtiteema jatkuu

Ihanat talolyhdyt

Aidon joulukuusen tuoksua ei voita mikään