31.7.2014

Asuntomessut 2014 MAROKKO TEEMA


 Asuntomessuilla oli nähtävänä monessa kohteessa Marokkolaisia sisustustavaroita ja tekstiilejä. Itse tykkään näistä pienenä ripauksena sisustuksessa. Kotoamme löytyy mm. tarjoitinpöytä, astioita ja Pouf. Kuvissa näkyvät harmaat laatat haluaisin meidän suihkuhuoneen lattiaan koristamaan (nyt ihan kamala karhea laatta, joka on lähes mahdotonta pitää puhtaana). Marokossa tehtyjä tuotteita myy mm. Zoco Home, Nougat/Tine K Home.
 
Tykkäättekö te näistä?
 

27.7.2014

Asuntomessut 2014 LASTEN HUONEET

Rakastan työssäni lastenhuoneiden sisustamista. Niitten sisustaminen on yllättävän haastavaa, mikäli haluaa että lopputulos on toimiva,viihtyisä ja kaunis. Äitinä olen huomannut, että lastenhuone ei saa olla liian räiskyvä ja värikäs, mikäli huoneessa myös nukutaan. Liian räikeä huone saattaa häiritä joittenkin lasten unen saantia. Jyväskylän Asuntomessuilla kiinnitin huomiota erityisesti juuri lastenhuoneiden sisustamiseen. Ohessa kooste mielestäni hyvin ja viihtyisästi toteutetuista lastenhuoneista.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 

21.7.2014

Ihana viikonloppu ja loma

 
Ihana viikonloppu takana. Vietimme yhdessä Viivin ja Lauran kanssa viikonlopun Viivin ihanassa kodissa jutellen, herkutellen ja rentoutuen (ilman lapsia ja miehiä). Lauantaina kävimme Asuntomessuilla, joista kuvia tuli otettua melkoisesti. Tästä lisää, kun saan kuvat siirrettyä koneelle. Kiitos Viiville ja Lauralle mukavasta viikonlopusta- olette ihania!
 Tänään olikin sitten rytinällä paluu arkeen - loma loppui ja töihin oli mentävä kello.7

Ohessa kuvia kesäloma reissultamme Porvooseen. Mukavaa viikkoa kaikille!

16.7.2014

Gotlannissa Peppi Pitkätossua moikkaamassa osa 2.

Kneippbyn huvipuistosta on upeat maisemat merelle. Ohessa esittelyssä huvipuiston osuus. Neitini meni niin hurjaa vauhtia eteenpäin, että puolet kuvista jäi ottamatta. Huvipuisto on Huvikummun kanssa samassa. Siellä on mm. monta erinlaista pomppulinnaa, seikkailurataa, sähköautorata, liukumäkiä ja Peppi Pitkätossun isän merirosvolaiva. Lapseni tykkäsivät eniten tästä merirosvolaivasta. Huvipuistossa löytyy matkamuisto myymälä, missä myydään ihania Peppi Pitkätossu tavaraa, koruja, postikortteja. Alueen ravintoloista ja kahviloista saa hyvää ruokaa, mutta myös omat eväät ovat alueella sallittuja. Huvipuiston vierestä löytyy mm. leirintäalue ja mökkialue, jos haluaa yöpyä paikanpäällä.

Ihanaa -blogissani on yli 200 kirjautunutta lukijaa! Olen tosi onnelinen ja otettu tästä määrästä. Kiitos tuhannesti!!

14.7.2014

Linum tyynyn voitti..Viimeinen loma viikko menossa. Loma on ollut tosi mukava. Ollaan käyty paljon uimassa, mökillä, Gotlannissa, nähty rakkaita ystäviä ja sukulaisia. Ennen kaikkea ollaan oltu yhdessä perheenä. Perjantaina suuntaan "omalle lomalle" ilman perhettä kotikaupunkiini Jyväskylään. Tiedossa ihanien blogi mimmien tapaaminen, asuntomessut ja ystävien kanssa treffaaminen -en malta odottaa..

Kiitos kaikille Linum tyynyn arvontaan osallistuneille ihanille lukijoilleni! Olen erittäin kiitollinen ja otettu kun olette lukijoitani!
Arvonnan suoritti tällä kertaa Random.org. Voittaja on:


Onnittelut voittajalle! Laitan sinulle hetken kuluttua viestiä.


Kaunis kiitos yhteistyökumppanilleni Sisustusliike Oliva:lle hienosta palkinnosta!
Olivassa on muuten ALE myynti alkanut, kannattaa käydä paikanpäällä tai katsoa nettikauppa.

12.7.2014

Gotlannissa Peppi Pitkätossua moikkaamassa osa 1

 
 
 
 
 
 

Viime sunnuntaina lähdimme koko perhe Tallink Silja Europa laivalla päiväksi Gotlannin pääkaupunkiin Visbyyseen. Olemme tykänneet kesäaikana risteillä lasten kanssa, koska laivalla on vaikka mitä mukavaa aktiviteettia lapsille. Tällä kertaa Tukholman sijasta lähdimme Peppi Pitkätossua moikkaamaan Kneippbyn huvipuistoon. Puistossa on Huvikummun lisäksi myös huvipuisto ja vesipuisto liukumäkineen. Ostimme suoraan laivapaketin joka sisälsi hytin,ruokailujen lisäksi kokopäivän rannekkeen Kneippbyhyn ja kuljetuksen satamasta mennen tullen. Aivan mainio paketti. Päivä oli aurinkoinen ja lämmin. Laiva oli satamassa klo.11-21 välisen ajan. Tällä kertaa vietimme koko päivän lasten kanssa huvipuistossa, ensi kerralla tutustumme sitten Visbyyn kaupunkiin ja shoppaillaan.
Peppi Pitkätossu esiintyi kavereidensa kanssa laulaen ja puhuen. Yleisö sai myös osallistua lauluihin. Esitys oli ruotsin kielellä, mutta ei haitannut meitä yhtään.

Oletteko te käyneet tässä mukavassa puistossa?

Muistakaahan osallistua ihanan musta-valkoraidallisen Linum tyynyn arvontaan tästä. Kilpailuaikaa huomiseen klo.21 asti.