31.8.2014

Sisustussuunnittelu osa 1. Olohuone


Seuraavaksi esittelen teille sisustussuunnittelu kohteeni. Koti on uudehko kaksikerroksinen rivitalo, jossa olohuoneessa huonekorkeus kohoaa jopa 10 metriin saakka jossa ikkunat ovat lattiasta kattoon (olohuoneen puolella). Suunnittelun myötä uusittiin lattia, seinäpintoja, osa huonekaluista ja tekstiileistä vaihdettiin. Osa jo olemassa olevista huonekaluista sijoitettiin uuteen paikkaan kodissa ja jotkut myytiin pois. Ohessa muutos kuvat olohuoneen osalta.
Jälkeen muutoksen.

Ennen muutosta.
Jälkeen muutoksen.

 
Ennen muutosta.
Jälkeen muutoksen.
Ennen muutosta.
Jälkeen muutoksen.
Ennen muutosta.Huonekalut: 

AADA Sisustus
Isku

Verhot
Eurokangas

Matot
 VM-Carpet

Sisustustakka
 Noa Home


Sisustuotteet
AADA Sisustus
Isku
Asko

Maalit
Tikkurila

Sisustuksessa käytetty myös asiakkaan olemassa olevia huonekaluja ja sisustusesineitä.

Mitäs pidätte?

Terveisin. Sanna29.8.2014

Voita liput Habitare messuille


Osallistu arvontaan ja voita liput HABITARE messuille Messukeskus Helsinkiin 11.-14.9.2014. Jaossa on 2kpl 2 henkilön lippuja messuille. 
Arvonnan säännöt:

1. arpa kommentoimalla tätä viestiä (anonyymit muistakaa sähköpostiosoite).
2. arpaa olemalla blogini kirjautunut lukija (voit liittyä oikealla palkista).
3. arpaa olemalla myös Facebook lukijani. 

Kilpailu alkaa nyt ja päättyy lauantaina 6.9.2014. klo.21.00 
Onnea kilpailuun.Liput on lahjoittanut. Uunisepät ja löydät heidät messuilta osastolta. 3f17.

24.8.2014

Ihania kippoja ja kuppeja


 
Sain viikolla mukavan paketin. Tilasin House by F verkkokaupasta nämä ihanat ND Harma mukit ja TD Harma kulhot. Kulhot ovat Rif desing käsityönä valmistamat. Kipot ja kupit sopivat tosi kauniisti yhteen muitten astioidemme kanssa. Näitä on ehdottomasti hommattava lisää.

Muuten viikkoni oli kiireinen: kuusi päivää töitä, tyttö kipeänä ja muutama mukava juttukin - elän todella nyt "ruuhkavuosia". Miten teidän viikko on sujunut ja joko kynttilät ovat kaivettu esiin?

terkuin. Sanna

p.s. Olen ihan hurahtanut Instagramiin. Päiviämme pystyt sieltä seuraamaan nimellä Sisustus COCO. Samalla nimellä myös Pintarestissä. Tervetuloa mukaan.

17.8.2014

Kodin muutos ennen ja jälkeen osa 2.Kuvat jälkeen muutoksen (yllä).

Kuvat ennen muutosta (yllä).
Kodin muutoksessa vuorossa vanhempien makuuhuone. Ensimmäisenä kuvat jälkeen muutoksen ja sitten kuvat ennen muutosta (asunnon ostovaiheessa).Makuuhuoneessa on n.15m2, huone on malliltaan melko kapea ja pitkä. 
Huomaatteko, kuinka paljon avartavat vaalean pinnat? 

Kiitos kaikille edellisiin postauksiini kommentoineille ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijat!

Terveisin. 
Sanna

14.8.2014

Synttärilahja

Olen niin pitkään haaveilut Tine K Bastrunk isosta korista. Nyt se on meillä! Ihana mieheni osti sellaisen minulle synttärilahjaksi. Koriin laitoin sisustustyynyjä (joita mieheni mukaan on meillä liikaa). Tosi kätevä ja kaunis.
Nyt synttäriherkku aamiaiselle ja illaksi töihin. 
Mukavaa päivää kaikille!

11.8.2014

Asuntomessut 2014 MAKUUHUONEET

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vuoden 2014 Asuntomessut päättyivät eilen. Tässä vielä muutama kaunis maakuuhuone teille jaettavaksi. Ensi vuonna asuntomessut ovat täällä meillä Vantaalla. Toivoisin, että näytteille asettelijat huomioisivat seuraavilla messuilla, että eivät pilaisi esitteillään mm. makuuhuoneiden kauniita petauksia. Jyväskylän asuntomessuilla oli monen makuuhuoneen sängyn päällä iso kasa esitteitä ym. (ainakin sinä päivänä kun me kävimme). Tämä häiritsi ainakin minua. Esitteille ym. voisi olla ihan oma pöytänsä.

Huomenna rakas esikoiseni aloittaa toisen luokkansa. Kuulema "ihan mälsää"..

TURVALLISTA KOULUMATKAA KAIKILLE OPPILAILLE JA STEMPPIÄ MYÖS MEILLE VANHEMMILLE!

Terkuin. Sanna

8.8.2014

5 Uutta kuvaa -haaste.


 
 
 
Sain upealta Fridalta Koti kaupungin laidalta hauskan haasteen: Kuvaa kodistasi 5 minuutissa 5 uutta, eri kuva kulmaa.
Onneksi äitini oli työpäivämme ajan lapsia hoitamassa meillä ja oli innostunut hieman siivoilemaan.Hän oli siivouksen jälkeen keksinyt lapsille puuhaa ulkona, joten paikat olivat tip top kun saavuin töistä -joten tartuin heti kameraan.

1. Kuva.
Makuuhuoneessamme on peili, jota en ole aikaisemmin kuvannut tänne. Arjen pelastaja ja ei pelastaja.

2. Kuva.
Makuuhuoneestamme ovelta päin tultaessa. Makuuhuoneemme on melko suuri ja haaveilen tänne isommista vaatekaapista (nyt 60-luvun puukaapit).

3. Kuva.
Olohuoneestamme parvekkaalta päin katsottuna. Tähän haluaisin lisää tauluja ym. Ensiksi on vain hommattava miehen pyynnöstä isompi tv seinälle kiinnitettynä.

4. Kuva.
Koululaisen huone -poikani tykkää kartasta seinällä. Vanhoihin Muurame lipastoihin mahtuu hyvin pikku tavaraa, Aku Ankat ym. Myös sängyn alla on säilytys pussukoita. Tänne vaihdan jossakin vaiheessa uuden tapetin.

5. Kuva.
Prinsessan huone -tyttöni tykkää Mailegin pupuista ym. Hän nukkuu vanhassa sängyssäni 80-luvulta. Haaveilen hänelle uudesta sängystä. Tässä huoneessa on ainut ei valkoinen lattia. Sen toivottavasti saan pian aikaiseksi maalata.

Kiitos Frida haasteesta -oli mukavaa kuvata uusia kulmia. Laitan tämän haasteen eteenpäin seuraaville ihanille:

MUKAVAA VIIKONLOPPUA
Sanna

p.s. Olen nyt myös Instagramissa ja Pintarestissa nimellä Sisustus COCO - Tervetuloa seuraamaan myös sinne.
 


6.8.2014

Kodin muutos- ennen ja jälkeen.
Keittiö jälkeen muutoksen (3 ensimmäistä kuvaa)

Keittiö ennen muutosta (3 kuvaa)
Eteinen jälkeen muutoksen (1 kuva)
Eteinen ennen muutosta (1.kuva)
Minulta on useasti kysytty kotimme kuvia ennen ja jälkeen muutoksen.Asumme v.1968 valmistuneessa kerrostalo asunnossa puiston laidalla. Asunto oli ostovaiheessa melko alkuperäisessä kunnossa ja ei vastannut tarpeitamme. Remontointi aikaa ennen muuttoa meillä oli 2 viikkoa, jota teimme talkoo työllä viikonloppuna ja iltaisin töiden jälkeen. Aloimme purkamalla melkein kaiken vanhan irtokalusteen pois. Ainoastaan vanhan parkettilattian säästimme, jonka mieheni isänsä kanssa hioi ja maalasi Tikkurilan Betoluxilla valkoiseksi. Keittiön parketti oli sen verran huonossa kunnossa että se poistettiin ja tilalle asennettiin vaalea laminaatti. Ohessa kuvia keittiöstämme ja eteisestä (ensiksi jälkeen ja sitten ennen).
Muista huoneista laitan omia postauksia myöhemmin.
Eikös olekkin aika iso muutos?

2.8.2014

Gotlannissa Peppi Pitkätossua moikkaamassa osa 3.

 
 

 
 
Peppi Pitkätossun Huvikummun vieressä sijaitsee myös vesipuisto Sommarland, jossa on monta vesiliukumäkeä ja uima-allasta. Vierailu päivänämme oli erittäin lämmintä, joten vesipuistossa käynti oli todella virkistävää. Meillä kummatkin lapset oppivat tänä kesänä uimaan, joten vesipuistossa oleminen oli meille aikuisillekkin rentouttavaa (ei tarvitse ihan kokoajan vahtia). Koko perhe viihtyi ja voin lämpimästi suositella tätä kohdetta kaikille.

Mukavaa lauantaita kaikille - meilläkin vielä jatkuvat onneksi uimakelit :)