24.9.2014

Ylva Skarp R-Juliste

 
 
Olen pitkään haaveilut Ylva Skarpin R julisteesta. Juliste on tosi kaunis ja R kirjain minulle tärkeä (mieheni etunimi alkaa sillä). Ilokseni minulla on nyt tämä ihanuus. .Sain tämän HOUSE BY F verkkokaupasta kiitokseksi mainostamisesta. 
Tuhannet kiitokset vielä ihana Fanny.

Kehykset tauluun löysin Ikeasta. Nyt taulu odottaa olohuoneessamme kiinnittämistä (vinkki miehelleni jos sattuu lukemaan..).

Mukavaa keskiviikko iltaa ja kiitos kaikille todella kannustavista viesteistä!
Terveisin.Sanna


Juliste saatu blogi näkyvyyttä vastaan.
 

22.9.2014

Tyttären huoneen lattian maalaus.Tyttäremme huoneen lattia on ollut kotimme ainut lattia, jota ei remontti/muuttovaiheessa maalattu valkoiseksi n.3.5.v. sitten. Lattia on laminaattia ja minua hieman mietitytti sen  maalaaminen (liukkaan pinnan takia).Nyt kun tieto/taitoa on ammatin myötä tullut lisää, päätin veljeni avustuksella maalata lattian. 
Pohjamaalaus tehtiin Tikkurilan Otex tartuntapohjamaalilla. Seuraava päivänä tehtiin kevyt pinta hionta, imuroitiin hionta pöly pois ja maalattiin Tikkurilan Betolux Aqualla. Kolmantena päivänä maalattiin lattia vielä kerran Tikkurilan Betolux Aqua maalilla. Maalin kuivuttua kiinnitettiin listat paikoileen. Samalla huoneeseen vaihdettiin uusi sänky -"isojen tyttöjen sänky", niin kuin 5.v. sitä kutsuu.

Loppu tulokseen olen todella tyytyväinen ja nyt huone sopii paremmin koko kodin sisustukseen.

Mitäs pidätte?

20.9.2014

Kodin muutos ennen ja jälkeen osa 3.

Kuvat yllä jälkeen muutoksen.

 
Kuvat yllä ennen muutosta- asunnon ostovaiheesta.

Olohuoneemme on myös kokenut melko suuren muutoksen asunnon ostovaiheesta. Kaikki seinäpinnat on uusittu. Yhdellä seinällä tapetti ja muut seinät maalattu Tikkurilan Remontti-Ässällä. Lattia on hiottu/maalattu Tikkurilan Betoluxilla 2x ja tarkoituksenani olisi maalata se joku päivä vielä kerran Betolux Aqvalla. Kovin työ oli poistaa kaikilla seinillä olevat tapetit, jotka oli ilman pohjamaalausta laitettu suoraan betoni seinään.

Pahoittelen blogini hiljaiseloa. Uudet tuulet ovat puhaltaneet meillä päin ja sanouduin palkkatyöstäni sisustussuunnittelija irti. Siirryn täysipäiväiseksi yrittäjäksi omaan firmaani Sisustus COCO:on. Mitä kaikkea mukavaa tämä pitää sisällään, kerron  teille myöhemmin.

Mukavaa viikonloppua!

terveisin. Sanna

p.s. Löydymme myös Instagramista ja Pinterestistä nimellä Sisustus COCO.
Tervetuloa seuraamaan.

10.9.2014

Sisustussuunnittelu osa 2. Eteinen.

 
 
 
  
Sisustussuunnittelu vuorossa asiakkaan eteisen esittely. Tilassa oli aikaisemmin violetin väriset seinät jotka maalattiin olohuoneen tavoin Tikkurilan Tunto hieno maalilla- jolloin saatiin aikaiseksi betonipintaa muistuttava maalaus. Tilaan tuontiin uusi senkki ja lipasto (Aada Sisustus) ja matto mittojen mukaan tilattiin VM-Carpetista. Asiakkaan kauniita olemassa olevia koriste-esineitä ym. lisättiin mausteeksi huoneeseen. 
Kodin olohuoneen muutoksen näet tästä.

Tänään esikoispoikani täyttää 8- vuotta. Aika on mennyt tosi nopeasti. Mukavaa keskiviikko iltaa kaikille ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijat!

7.9.2014

Ihana Tukholma ja arvonnan voittaja


Ihana Tukholman reissu miehen kanssa takana. Ilma oli tosi kaunis ja aurinkoinen koko reissun ajan. Käytiin Tukholmassa mm. Moderna Museetissa, shoppailemassa,puisto kahvilassa ja käveltiin ihailen Tukholman kaupunkia. Kameran jätin suosiolla kotiin ja keskityin kahden keskiseen aikaan. Akkuja tuli mukavasti ladattua syksyn tuleviin mukaviin muutoksiin. 

Sitten HABITARE messulippujen arvontaan. Sain vielä yhden messulippu paketin arvottavaksi Uunisepiltä - joten lippuja on 3x 2kpl lippuja.
Arvonnan suoritti ensi viikolla 8.v. täyttävä rakas poikani ja voittajat tällä kertaa ovat:

Onnea voittajille. Laittakaa osoitteenne minulle sanna.keskisarja@hotmail.fi
Niin laitan liput huomisella postilla tulemaan teille!

Muistakaa vielä tämän päivän -10% alennus blogini lukijoille House by F verkkokaupassa tunnuksella: vanilja

5.9.2014

Mukavaa perjantaita

Kiireinen viikko takana. Tänään lähdemme mieheni kanssa Tukholmaan mini lomalle. Mummo tulee koiransa kanssa meille lapsia hoitamaan. Mini loma tulee niin tarpeeseen. 
Muistakaahan osallistua Habitare messulippujen arvontaan ja käyttää alennuskoodi: "blogivanilja" House By F verkkokauppaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

terveisin. Sanna

2.9.2014

House By F


House By F verkkokauppa on yksi suosikeistani. Meiltä löytyy heidän kauttaan tilatut Rif desing TD Harma kulhot ja ND Harma raitamukit. Mukit ovat hyvät mm.kaakaon juontiin ja kulhoista lapsemme tykkäävät syödä muroja.
Verkkokaupassa on myös myynnissä mm. House Doctor, Noa Noa, Ylva Skarp, Desing by, Nicolas Vahe.
Nyt teillä lukijoillani on mahdollista tilata näitä kauniita tuotteita10% alennetulla hinnalla koodilla
"blogivanilja"

Kampanja koodi on voimassa 1.9.-7.9.2014.

Verkkokauppaan pääset tästä.