12.3.2015

Mun neidin menopelit.

 
 
Ihanaa -on kevät! Keväällä tarvitaan välillä myös kumppareita ja meidän perhe on tykästynyt Crocs:in malleihin. Ne ovat kevyet ja sopivat hyvin eri tyylisille jaloille. 
Nämä pirtsakat kumpparit ostin meidän neidille viime kevään alennusmyynneistä. Niissä  seikkailee Hello Kitty - tytön ja äidin suosikki.
Näitä kumppareita ei tarvitse kehoittaa laittaa jalkaan (lapset eivät oikein välitä kumppareista) vaan tyttöni 6.v. laittaa ne aina ilolla. Arjen pieniä helpotuksia..

Tykkäättekö te kumppareista ja minkälaiset ne pitää olla?

Mukavaa torstai iltaa!

p.s. Tule seuraamaan meitä myös Instagramiin ja Pinterestiin.

13 kommenttia:

 1. Crocsin saappaat! <3 Täällä on käytetty niin hirveästi niitä. Vaikka tänäänkin kuivaa niin ne oli helppo aamulla sujauttaa jalkaan :-D Eikä ole liukkaat! Suuri plussa!

  Nuokin on aivan ihastuttavat! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla itselläni myös Crocsin pirtsakat keltaiset/ pitkävartiset kumisaappaat -ne on ihanat <3
   Mukavaa lomaa.

   Poista
 2. Ja vielä Hello Kittytkin :) Meillä on kumppareissa luotettu Tretorneihin, mutta crocs:in loskari tyyppiset popot löytyy myös, jotka ovatkin oivat näihin keleihin (meillä oli aamulla -9 pakkasta ja päivällä reilusti plussalla) Meilläkin tykätään käyttää kumppareita mukisematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kumppareissa on nykyään mukavia kuvioita,värejä ym. Lapset laittavat näiden myötä paljon paremmin kumpparit jalkaan <3

   Poista
 3. Aivan ihanat ja täydellinen väri <3

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanat herkkukumpparit, ei ihme että nuo sujahtaa helposti jalkaan. :D Meiltä löytyy parit eri versiot kumppareista, lempparit on kyllä tällä hetkellä Hunterit, joita äitikin toivoo omaan kaappiin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huntereista minäkin haaveilen <3
   Ihanaa viikonloppua Jenni.

   Poista
 5. IHANAT! Niin kivan väriset ja kyllä noilla on varmasti kiva tuolla tepastella! <3
  Hyvää viikonloppua!! <3

  VastaaPoista
 6. Mie kans ostin viime vuonna tytölle ja itelle nuo kumpparit ko oli hyvässä alennus myynnissä. Itelle olisin halunnut keltaiset ja tyttö mustat, muttei ollut enää kokoja...joten äiskä sai mustat ja tyttö keltaiset. Aluksi neiti oli, ettei pidä keltaisia. No. ei mennyt kauan aikaa niin olivatkin lemppari kengät :) Huntereista itekki haaveilen, jos joskus :)
  Nyt kohta ulos, täällä nimittäin aurinoinen keli...vielä ei kumppareitten aika...nimittäin metri tolkulla lunta :)

  VastaaPoista
 7. Voi, miten pirtsakat kumppikset! Ihanat! Mun pitäis ostaa lapsille (kaikille, kääk!) uudet kumpparit ja Crocsilta löytyisi kyllä aikas ihania!

  VastaaPoista