14.10.2018

Sisustus,-ja pintamateriaalisuunnittelua asiakkaan kotiin.


Esittelyvuorossa asiakkaani uusi upea koti. 
Tämä koti on vastavalmistunut kerrostalokoti meren lähettyvillä. Suunnittelutyö aloitettiin jo rakentamisen alkumetreillä. Kävimme asiakkaan kanssa Peab koti Helsingin toimistolla valikoimassa asunnon pintamateriaalit, teimme tarvittavat muutokset. Päätimme purkaa yhden huoneen seinät, jolloin saimme suuren olohuoneen takkoineen. 

Kuva rakennusvaiheen lopusta.

Pääsimme asiakkaan kanssa rakentamisen loppuvaiheessa katsomaan asuntoa ja mittailemaan pintoja kaluste ja pintamateriaali hankintoja varten. Tämä oli hyvä juttu, koska esim. makuuhuoneen ovi saatiin vielä vaihdettua niin että se aukeaa eteiseen päin -näin saimme makuuhuoneeseen lisää kaivattua säilytystilaa. 


Kotiin valittiin muutama maalattu tehosteseinä. Nämä seinät tuovat hyvin esiin asiakkaan sisustustaulut. Sävyt antavat myös syvyyttä ja mystisyyttä muuten vaaleaan kotiin.Keittiössä on Keittiömaailman A la Carte malliston keittiö 
ja sen on suunnittellut Minttu Kupiainen. 
Sauna ja lauteet viimeisteltiin asunnon valmistumisen jälkeen vaaleaksi ja pellavatekstiilit teetettiin mittojen mukaan.


 Asunnossa on lasitettu parveke ja kattoterassi. Nämä sisustettiin asunnon tyyliin sopiviksi. Näin saatiin kaksi viihtyisää lisähuonetta kotiin. 

Kattoterassille ja eteiseen teetettiin puuseppä Petteri Nybergin - Helsingin Sisustuspuu  kautta upea terassinpöytä. Pöydässä on pöydän puukanteen upotettu biotakka. Takka lämmittää terassia mukavasti syksyn iltoina. Eteiseen hän teki tammiviiluisen mustan senkin.


Asunnon kalustesuunnittelussa otettiin huomioon asiakkaan jo olemassa olevat huonekalut ja tavarat jotka haluttiin ottaa mukaan uuteen kotiin. Uusien kalusteiden haluttiin sopivan vanhojen kalusteiden kanssa niin että kokonaisuus sopisi uuteen kotiin. 
Tämä työ oli laaja ja erittäin mielenkiintoinen. Kiitos asiakkaalle luottamuksesta.

Mukavaa sunnuntaita!

Halauksin. Sanna


 

1 kommentti:

  1. Kaunis suunnitelma ja toteutus. Itsellä on keittiön muutos juurikin käsillä ja suunnittelija ehdotti meille hieman vastaavasti yhden seinän maalaamista/tapetointia. Itseäni ajtus hiemna mietitytti, mutta nyt näissä sinun kuvissa tuo tummaseinä näytti kivalta. ehkä uskallan itsellenikin toteuttaa.
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista