21.10.2018

Keittiön lattian muutos.

* Kaupallinen yhteistyö yhdessä OK-Remontin kanssa. 


Kautta aikojen, remonttien esittely ennen/ jälkeen ovat olleet blogini luetuimmat ja kysytyimmät jutut. Olen esitellyt asiakkaani koteja ja myös omien kotiemme muutoksia. 
Tällä kertaa esittelyvuorossa meidän kodin keittiön lattian uusiminen. Vanha mosaiikki parketti oli sen verran huonossa kunnossa, että sen kunnostaminen ei ollut enää mahdollista. Kohteissani käytän tuttuja hyviksi koettuja remonttifirmoja. Jotka tekevät amattitaidolla ja sovitusti remontin. OK-Remontin Jari Koivumäki on luotto yhteistyökumppanini, joka on toteuttanut monta suunnittelukohteeni remonttia. Jarin kanssa yhteistyö sujuu aina kitkattomasti ja helposti.


Kuva ennen muutosta  

Työt aloitettiin viemällä kaikki irtokalusteet pois keittiöstä. Myös molemmat jääkaappi/pakastimet siirrettiin remontin ajaksi olohuoneen puolelle - missä remontin ajan vietimme retkielämää mikroruokaa syöden. Tämän jälkeen Jari aloitti vanhan parkettilattian ja listojen purun, pois viennin kierrätykseen ja betonilattian hionnan.
Laatoiksi valikoitui K-Rauta Malmi Procenteristä tilaamani vaaleanharmaat betonityyliset 
45 x 45cm laatat vaaleanharmaalla ohuella saumauksella. 
K-Rauta Malmi Procenter on muuten rautakaupoista mun lempipaikka - sieltä saa aina ammattitaitoista ja hyvää palvelua (ei ostettu mainos).


 


Remontin yhteydessä myös vanhat sokkelit  ja lattialistat vaihdettiin uusiin. Tila muuttui remontin myötä paljon valoisammaksi ja isomman tuntuiseksi.Uusi lattia on helppohoitoinen. Keittiön kaapistot ovat hyväkuntoiset, joten niitä ei remontissa lähdetty vaihtamaan. 
Mehän kuin olemme aloittaneet tontin etsinnän lähialueelta - emme kokeneet järkeväksi tehdä isompaa muutosta. Tulevaisuudessa talon uusi omistaja voi halutessaan uudistaa keittiön.


Seuraavaksi keittiöön vaihdetaan verhot meidän makuun sopivaksi. 
Mitäs pidätte lopputuloksesta?


Halauksin. Sanna


* Kaupallinen yhteistyö OK-Remontin kanssa.


 

1 kommentti:

  1. Onnistunut muutos. Pidän laattalattiasta kettiössä, näppärämpi pitää puhtaana kuin parketti.

    VastaaPoista