2.9.2018

Suunnittelutyö asiakkaalle.


Suunnittelijan työssäni saan päivittäin olla mukana suunnittelemassa asiakkaideni uusia omakotitaloja ja remonttikohteita. Kuluneen 7 vuoden aikana, yksikään kohde ei ole ollut samanlainen kuin muut. Itse erityisesti tykkään uudisrakentamiskohteista paljon ja haluaisin oppia niistä lisää. On hienoa aloittaa asiakkaan kanssa yhteistyö alkumetreiltä aina talon valmistumiseen saakka. Nyt kurkistamme yhteen uudisrakennus kohteeseeni.Tässä kodissa asuu nelihenkinen perhe. Talo on yhdessä tasossa ja se on suunnitellut arkkitehti Virve Rosberg. Taloelementit toimitti Jämerä Kivitalot Oy. Sisätilojen urakoinnista vastasi VDM Kivitalorakennus Oy. 
Asiakkaan kanssa tapasimme ensi kerran jo ennen rakennusluvan saantia. 
Tämä oli hyvä asia, koska saimme yhdessä vielä hieman hiottua kodin pohjaa ja neliöitä entistä paremmin käyttöön ennen lopullisia rakennekuvia. Tätä suosittelen kaikille rakentajille.Kodin värimaailmaan valittiin mustaa, valkoista, puuta ja hiekansävyjä. 
Kiinteät kalusteet ovat mustia ja valkoisia. 
Ikkunoista näkyy upea metsämaisema ja jykevät kiviaidat tontin reunuksilla. Keittiössä on matta mustat keittiönkaapistot ja musta helppohoitonen kvartsitaso.

Olohuoneeseen tulee vielä uusi iso nahkasohva ja ruokailutilaan pöytä. 
Tähän kotiin minäkin muuttaisin mielelläni.

Teen suunnittelutyötä etelä suomen alueella, tarvittaessa isompia kohteita myös muualla suomessa. Mikäli tarvitset apua, ota ihmeessä yhteyttä

sanna(at)sisustuscoco.fi 

4 kommenttia:

 1. Kauniin yksinkertaista ja rauhallista.Onnea urallesi, on ihana tehdä asiakkaita onnellisiksi kodeissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä koti on kyllä upea. Asiakkaiden ilo ja kiitos on parasta tässä työssä.

   Poista
 2. Oi, miten kaunis sisustus. Ja, on totta että mitä aikaisemmin pääsee mukaan suunnitteluun ja projektiin sitä paremmin pystyy ottamaan huomioon kaikki seikat. Itse otin aikoinaan hiukan liian myöhään sisustussuunnitelijan mukaan omaan projektiimme, niinpä muutama juttu on jäänyt harmittamaan. No, ensikerralla sitten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa palkata suunnittelun ammattilainen mukaan projektiin. Mukavaa alkavaa viikkoa.

   Poista