31.8.2018

Jenkastudio ja arvonta

*Kaupallinen yhteistyö Jenkastudion kanssa.

Kesälomalla tutustuin ihanaan Jenniin ja hänen perheeseensä ystäväni mökillä. Illan aikana selvisi että Jenni on suomalainen kuvataiteilija, kuvittaja ja taidegraafikko joka asuu nykyään Espanjassa, mutta on asunut ja työskennellyt sekä Iso-Britanniassa että Meksikossa. Jenni on monipuolinen taiteilija, jonka tuotantoon kuuluvat maalaustyöt, kollaasit,  digikuvitus, tekstiilisuunnittelu, näyteikkunoiden somistus sekä sisustussuunnittelu. Jenni kasvoi metsien ja järvien keskellä, joten luonto ja sen läheisyys ovat tärkeä osa Jennin elämää ja merkittävä inspiraation lähde hänen taiteessaan. Somistustöissään hän käyttää kierrätettäviä materiaaleja ja painaa teoksensa aina mahdollisuuksien mukaan ympäristöystävälliselle paperille. Useat kulttuurit ja tyylit ovat vaikuttaneet Jennin töihin. Niinpä hänen taiteessaan sekoittuvat niin skandinaavinen, pelkistetty tyyli kuin myös geometriset muodot sekä vahvat vastakohtaiset värit.Jennin töitä on myynnissä hänen omassa verkkokaupassaan Jenkastudio sekä useissa design marketeissa. Postitus onnistuu myös kätevästi Suomeen. Osa hänen töistään on löytänyt tiensä jopa Australiaan, Japaniin ja Pohjois-Amerikkaan saakka. Hän nauttii uusista haasteista sekä erityyppisten asiakkaiden ja tilausten parissa työskentelystä. 


Meille valikoitui malliston flamingo ja laiskiainen printit. Lisäksi kätevät postikortit, minkä kortin saaja tai lähettäjä voi värittää. Tuotteet olivat pakattu kauniisti kierrätettävään pakettiin ja kuoreen. Printit sopivat hyvin neitimme huoneeseen ja ovat hänen mielestään hauskat.

Nyt sinullakin on mahdollista voittaa arvonnasta nämä tuotteet itsellesi tai lahjaksi.

Arvonnan säännöt: 
Seuraa Sisustus COCO blogia ja Jenkastudio Facebook sivua.
Kommentoi alle, mikä Jennin tuotteista mielyttää sinua eniten ja mitä toivoisit esim. mallistoon lisää? Tällöin saat yhden arvan. Lisäarvan sinun mahdollista saada myös osallistumalla Sisustus COCO:n Instagram sivuilla arvontaa. Muista kommentoida monellako arvalla osallistut arvontaan.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy su 9.9.2018 klo.21 . 
Onnea arvontaan!

Terveisin. Sanna ja Jenni*Tuotteet ja arpajaispalkinto saatu Jenkastudio. 
Joka maksaa arpajaisveron. Facebook, Instagram ja Blogger eivät ole osallisena arvontaan.

6 kommenttia:

 1. Värikkäitä viidakon tunnelmia, kiva katsella. Yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 2. Mountains juliste on lemppari. Mustavalkoisia tyynyjä kaipailisin.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. Yksi arpa. Tuo laiskiainen olisi ihana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Yhdellä arvalla mukana. Ihania viidakkokuoseja.

  m.mattila@nic.fi

  VastaaPoista