28.12.2016

Ihana loma.


Lomalla olen lasten kanssa - ihanaa. Ollaan levätty, lueskeltu ja tehty vähän rastihommiakin.  On ollut hassua huomata - miten väsynyt sitä on ollut. Kulunut vuosi on ollut todella vauhdikas töiden, kahden muuton, uuden kodin remontin johdosta. Ei ole ollut juurikaan aikaa nautiskella ym. Toisaalta tykkään hurjasti menosta ja meiningistä. Lapsetkin ovat tottuneet menooni ja ovat olleet mm. monesti apunani työkohteissani. 
Omassa lapsuudessani vanhemmillani oli kummallakin omat yritykset ja olimme todella paljon sisaruksieni kanssa pienestä pitäen mukana heidän töissään. Itselläni on jäänyt pelkästään positiiviset muistot näistä ajoista. 


Loppuviikosta meillä on tiedossa sukulaisten ja ystävien kanssa kaikenlaista menoa ja tekemistä. 

Mukavaa viikkoa kaikille!

Halauksin.
Sanna

4 kommenttia:

 1. Ihanaa lomanjatkoa teillekin! <3 Olen huomannut saman, että on tullut mentyä tukka putkella koko syksy ja nyt vasta huomaa kuinka väsynyt sitä onkaan. Ihanaa ottaa leppoisasti nyt hetken aikaa. :) Oikein ihanaa loppuvuotta teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
 2. Kaunista! <3
  Nauttikaahan lomasta!

  VastaaPoista
 3. Voi että teillä on kaunista ja seesteistä. Nuo harmaat tyynyt ja viltti ovat todella hyvän näköiset. Paijaahan murusia ja nauttikaa lomasta!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lomaa teille! <3 Nauttikaa yhteisistä hetkistä! <3

  VastaaPoista