14.12.2016

Hakola Lazy ja Day.


Habitare messuilla vuonna 2015 ihastuin Hakolan tuotteisiin ja heidän upeaan messuosastoonsa. Silloin jo ajattelin, että kun uusi isompi koti joskus löytyisi, tulisi sinne Hakolan sohva ja nojatuoli. Meille lapsiperheessä on tärkeää, että kalusteiden päälliset ovat irrotettavissa ja ne ovat vesipestäviä. Myös tuotteen kotimaisuus on meille tärkeää. Testattuani Hakolan Showroomilla Espoossa Lazy sohvaa, tiesin että se on juuri oikea sohva meille. Sohva on ollut nyt käytössä 2,5 kuukautta ja on osoittautunut todella hyväksi hankinnaksi. Se on paras paikka löhötä ja ottaa myös päiväunet. Lazy sohvan on suunnitellut ihana Annaleena Hämäläinen.Viime viikolla saapui kotiimme myös Day nojatuoli. Tämä kaunokainen on Hakolan uutta mallistoa ja sen on suunnitellut Petra Lassenius. Day nojatuoli on siro ja siinä on todella hyvä istua.


Mikä on Hakola:
Hakola on suomalainen perheyritys. Kaikki sai alkunsa 1963 Jurvasta, pienestä etelä-pohjalaisesta pitäjästä. Annaleenan paappa Eero teki päätöksen myydä lehmänsä pois ja muuttaa navetan verstaaksi. Siellä hän alkoi tehdä huonekaluja myytäväksi. Aluksi myyntiin huonekaluja auton takakontista ympäri Suomea. Annaleenan isä Jari jatkoi yrityksen toimintaa ja kasvatti myyntiä myös ulkomailla jossa hyvästä laadusta maksettiin mielellään. Annaleena kasvoi myös tähän hommaan isänsä Jarin jalanjäljissä. Siskonsa kanssa he leikkivät tehtaan vanuvarastossa ja puhuivat välillä tehtaan puhelimeen asiakkaille siansaksaa. Huvittavaa, olen itse myös tehnyt tätä vanhempieni yrityksessä :)
Annaleena on koulutukseltaan muotoilija ja opiskellut myös kansanvälistä muotoilujohtamista Aalto-yliopistossa. Hän toimii Hakolan luovana johtajana.


Mitä mieltä itse olen Hakolasta? 
Olen ollut todella tyytyväinen heidän tuotteisiinsa, kauniiseen muotoiluun ja kankaiden kestävyyteen. Heiltä saa aina erinomaista ja ammatimaista palvelua. Tuotteet tulevat sovitusti paikanpäälle ja kuljettaja kasaa tuotteen sinulle paikanpäällä valmiiksi. Myös sisustussuunnittelu asiakkaani ovat olleet Hakolan tuotteisiin erittäin tyytyväisiä. Voin lämpimästi suositella!
Hakolan nettikauppa palvelee 24/7. 
 Onko Hakola sinulle tuttu? 

Mukavaa iltaa!

Terveisin. Sanna


* Tuotteesta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.

12 kommenttia: