10.1.2016

Mukavaa sunnuntaita!


Tykkään kiireettömistä aamuista. Saa syödä aamupalan rauhassa, lueskella pitkästä aikaa rauhassa blogeja ja syödä suklaata.
Angiina onneksi meni ohi -ihan kauhea tauti.Ensi viikolla tiedossa töiden lisäksi mm. lasten harrastusten jatkuminen, tutustuminen kuopuksen mahdolliseen tulevaan kouluun ja viikonloppu työporukan kanssa TANSKASSA.
Joten pääsee tämä mamma pistämään jalalla koreasti juhlien merkeissä Tanskan maalla -Legojen ihmeellisessä maailmassa. 

Mukavaa pakkaspäivää!

 Halauksin. Sanna


11 kommenttia:

 1. Ihana rauhallinen sunnuntai! <3 Ihana onkin lukea rauhassa blogeja, toisin kun arkena kiireemmässä. :-)

  Mukavia suunnitelmia! :-)

  Iloista sunnuntaita Sanna! <3

  VastaaPoista
 2. Täällä kans veto pois, kauhea flunssa iski ja nyt tuntuu, etten ole näitä talvi ihmisiä. Heti kun tulee kauheat pakkaset, niin heti flunssan iskee :(. Oi, sie pääset taas käymään Tanskassa. Mukavaa reissua, Köpikseen olis kyllä kiva taas lähteä ja varsinki kesällä olisi kiva käydä.

  VastaaPoista
 3. KAuikki kurkkukivut ovat ihana kamalia!! Onneksi meni sinullakin jo ohi.

  VastaaPoista
 4. Mulla oli viime vuonna niin kamala kurkkukipu, vaikei ollut angiina!! Se oli niin kauheeta!! Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että helpottaa. Just eilen tytär kertoi lukeneensa uutisen suklaan parantavasta voimasta yskään. Auttaisko kurkkukipuunkin? Varmuuden vuoksi kannattaa varmaan ottaa ennataehkäisevästi ja vielä tupla-annos :) Aika hyvältä kuulostaa tuleva viikko!

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla, että olet selättänyt vihdoin tuon kurjan taudin! Ja Tanskan viikonlopusta olen suorastaan kade ;DD Oispa ihanaa päästä pitkästä aikaa kiertelemään tuolla kauniissa maassa. ♥ Mukavaa reissua ihanainen!

  VastaaPoista
 7. Rauhalliset aamut ovat niin parhaita! suloiset kuvat! Ja hyvää Tanskan reissua!

  VastaaPoista
 8. Paranemisia ja hyvää matkaa. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin heti lukijaksi. Tervetuloa kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 9. Kylässä, kaunista katselemassa. ♥ Ja voi jee, kuulosti niin kivalta toi Tanskan matka... kade oon, sillain "hyvällä" tavalla, tottakai. Jospa vaikka jossakin vaiheessa pääsisin sinne itsekkin, hope so. :)

  VastaaPoista
 10. Voi, mäkin haluaisin joskus Tanskaan matkalle. Kerran oon käyny, mutta siitä on jo liian kauan :) Täälläkin tykätään kiireettömistä aamuista ;)

  VastaaPoista