24.1.2016

"Ison" pojan huone.


Poikani tykkää sarjakuvista ja niiden  hahmoista. 
Batman naamarin hän on saanut 3-vuotiaana. Enään ei 9-vuotias suostu sitä käyttämään, mutta naamari on kiva muisto ja sopii äidin mielestä hyvin sisustukseen.Leluilla meillä ei enään juurikaan leikitä. Legot ovat joskus käytössä kavereitten kyläilessä.


 Lelukorit ovat jääneet pyörimään sängyn alle. Milloinkahan
olisi aikaa lajitella ne? Osan laitamme säästöön ja osa viedään kierrätykseen. 


Aika menee siivillä eteenpäin -milloin sinusta tuli noin iso rakas poikani?


Ihanaa sunnuntaita -nauttikaa elämästä!

9 kommenttia:

 1. Hieno ison pojan huone! Meidän pieni poika sai samanlaisen valotaulun joulupukilta. Se on niin kiva, kun tekstiä voi vaihdella. Kiva nähdä, että sopii hyvin sitten isommankin huoneeseen.

  VastaaPoista
 2. Näyttää oikein viihtyisältä :) tuolla kelpaa olla :) varmasti pojan mieleen myös :)

  Sunnuntain iloa <3

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Meidän 3v. sai joulupukilta turtles-ja Darth Vader naamarin. Synttärilahjaksi toivoo Batmania. Joutuukohan hankkimaan/tekemään jotain kivoja naulakoita huoneeseen :)

  VastaaPoista
 4. Kiva pojan huone ja varmaan viihtyy tuolla hyvin. Meillä nuorimmainen ei pahemmin enää leiki ja vasta kun oli syntymäpäivät, niin ilmoitti ettei tartte mitään tavaraa ja hän haluaa, ettei huoneessa ole paljoa tavaraa. No, tämähän sopii äidille paremmin kuin hyvin. Saiki rahaa ja lahjakortteja lahjaksi :).

  VastaaPoista
 5. Ihanan tyylikäs ja rauhallinen huone. Itse laitan meidän tyttöjen leluja kierrätykseen hieman salaa :)

  VastaaPoista
 6. Ihana lukea että muillakin samanlaisia pohdintoja, milloin sinusta tuli noin iso? Meillä esikoisenhuoneessa remppa alkamassa. Kaikki lelut on kannettu pois, pienemmille. Tilalle poika haaveilee omaa Tv ja läppäriä. Katsotaan milloin kaikki haaveet toteutuu.
  Niin, ja ensimmäinen vierailu blogissasi. Paljon on mukavaa luettavaa, piipahdan uudelleen ja ajalla. Tervetuloa vastavierailulle! Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista