2.11.2014

Esittelyssä Innojok Oy - Innolux.Työssäni olen tekemisissä paljon erinlaisten valojen lähteiden kanssa. Koen suunnittelijana että valoilla on iso merkitys kodin sisustuksessa ja tunnelmassa. Sain ilokseni vierailla Innojok Oy:n tiloissa Helsingissä ja haluan esitellä teille heidän tuotteitaan.
Valon voima ja sen positiiviset vaikutukset ovat olleet Innojokin kannattavana ajatuksena jo 20 vuotta. Heidän tuotteissaan yhdistyy hyvä valo, toimivuus sekä suomalainen muotoilu. Innojokin toiminta perustuu valoratkaisuihin, jotka tuovat aitoa hyötyä ihmisten arkeen.
Valtaosa Innoluxin tuotteista on valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu- merkki. Heille on tärkeää, että tuotannon eri vaiheissa on huomioitu ihmiset ja ympäristö. He suunnittelevat ja valmistavat tuotteet vastuullisesti hyödyntäen kotimaisia resursseja aina, kun se on mahdollista.


 He hoitavat tuotekehityksen, tuotannon ja varastoinnin Suomessa. Täten he ovat joustavia ja luotettavia kumppaneita erinlaisten projekteiden toteuttamisesta.Heillä on osaava asiakaspalvelu, tinkimätön tuotekehitys sekä luotettava varaosien saatavuus. Yhteistyön sujuvuutta lisäävät nopeat toimitusajat, jotka perustuvat kotimaiseen tuotantoon ja uuteen logistiikkakeskukseen.Heidän tuotannossaan ovat mm. seuraavien suunnittelijoiden valaisimia: Eero Aarnio, Yki Nummi, Jussi Ahola, Brita Flander, Yrjö Harsia, Lisa Johansson-Pape, Martti Jännes, Isa Kolehmainen ja moni muu tunnettu suomalainen suunnittelija.Kiitos Innojokin porukka, että sain vierailla kauniissa Showroomissanne. Jatkakaa hienoa työtänne suomalaisten tuotteiden kehittämisessä ja toteuttamisessa. Omat suosikkini valaisimista olivat Lokki, Lambada, Desing valaisimet ja Candeo kirkas/yleisvalo.

Lukijani -onko Innoluxin tuotteet teille tuttuja ja mikä valaisin on eniten teidän mieleenne?

Käy osallistumassa kilpailuun ja voita itsellesi Candeo-kirkasvalolaite. Osallistumaan pääset tästä. 
 

25 kommenttia:

 1. Innojok valaisimet ovat tuttuja, tykkään yrityksen funktionaalisista ja järkevistä valaisimista, joissa valaistus on pääasia. Meillä on Yki Nummern Kartio valkoisena. Lisa-Johansson Papen valaisimet on toinen suosikki, ja...no, onhan noita, montakin muuta hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta -heidän tapa toimia ja suunnitella on aivan huippua. Suomi tuotteita enemmän esille myös tänne blogi maailmaan :)

   Poista
 2. Nam nam, mitä herkkulamppuja! Ekojen kuvien kupuvalot ovat näistä lempparini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kupuvalo on kirkas valo/normi valo yhdistelmä. Aivan huippu keksintö.

   Poista
 3. Paljon tuttuja valaisimia. Innojok on tuttu myös itselleni oman työni puolesta jo vuosien takaa. Esimerkiksi ylimmäinen valaisin on yksi tämänhetken suosikkejani. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kirkasvalo/normaali valo yhdistelmä on aivan huippu valo. Todella kaunis muotoilukin.

   Poista
 4. Nimi vieras, mutta osa valaisimista tutun näköisiä. Ensimmäisten kuvien valaisin kävisi hienosti ruokapöydän yläpuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä lampusta minäkin haaveilen valkoisena ruokapöydän päälle. Harmaa olisi ollut eniten mun mieleen, mutta ei ainakaan vielä harmikseni valmistuksessa.

   Poista
 5. Hyvinkin tuttu, jälleenmyin näitä kun olin yrittäjänä. Meillä on useassa huoneessa yleisvalona Jasmin flavondi design tai retrovalon rinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivoja valaisimia. Säkin olet oikein moni osaaja -huippuu :)

   Poista
 6. Paljon tuttuja valaisimia :) omasta kodista ja asiakkaiden kodeistakin näitä löytyy useita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania lamppuja ja valaisevat todella hyvin :)
   Mukavaa tiistaita.

   Poista
 7. Kunpa useampikin tutustuisi näihin tosi laadukkaisiin ja ajattomiin valaisimiin. Itselle tulossa Jasminia useampaan huoneeseen. Ihanan pehmeä ja kaunis valo, hintansa väärti valaisin!
  terkuin, sisustelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihania lamppuja yritys täynnä. Heillä on myös kilpailu menossa -käy osallistumassa.
   Kiva kun poikkesit blogissani.

   Poista
 8. Ihania valaisimia ja terveisiä täältä pimeydestä ;) Kodissa on mennyt olohuoneen kattolamppu rikki, joten olen täällä ollut jo kohta viikon verran lähes pelkästään kynttilöiden valossa. Aamuisin lehden lukeminen on vähän hankalaa, mutta muuten pärjää hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän aikaa ilman lamppua pärjää -toivottavasti saat pian uuden tilalle.
   Mukavaa viikkoa Ruut.

   Poista
 9. Lokki valaisin on vain niin kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokki myös minun mieleen <3
   Kiva kun poikkesit blogissani Kaija -lämpimästi tervetuloa uudelleen :)

   Poista
 10. Kyllä vaan, tuttu yritys on ja säännöllisen epäsäännöllisesti käyn ihastelemassa lamppuja. Meillä on kotona vaikka kuinka monta Innojokin lamppua ja ne sopivat hienosti yhteen Artemiden ja Artekin lamppujen kanssa. Harkinnassa ja hankinnassa on jokin Innojokin lamppu tuohon blogissakin pyörivään lukunurkkaan kukka-amppelin tilalle. Ongelma vaan on, että en osaa päättää mikä lamppu, malliltaan joku noista kapeammista lampuista. Ja lampun pitäisi sopia yhteen Modern Artin, Lokin, Amandan plafondin, Artekin A810:n ja Artemiden Tolomeon kanssa (onpa sillisalaatti yhdessä tilassa...). Niin ja onhan tuossa vielä Plantuin puutarhavalokin vieressä... Ehkä pitäisi kantaa kaikki mieleiset mallit avokaupalla kotiin kokeiltavaksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat ja käyvät hyvin Artekin valojen kanssa. Kiva kun pistäydyit blogissani -tervetuloa uudestaankin :)

   Poista
 11. Wau, onpa hienoja ja mielenkiintoisia valaisimia :))

  VastaaPoista
 12. Nämä ovat kaikki tuttuja ja aivan ihania ja ajattomia valaisimia. Sopivat kaikkiin sistustyyleihin.
  Innojokilta saa muuten todella hyvää palvelua, jouduimme
  pieneen "hankaluuteen" ison kupla valaisimen kanssa (ostettu HobbyH..) ja Innojok auttoi vaikka periaatteessa ei olisi ollut tarvis .. Sanna! Olen yrittänyt laittaa sinulle spostia, mutta en saa jostain syystä läpi. Terv, Kati / autoit meitä remontissa ollessasi edellisen työnantajasi palveluksessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kati

   Laitoithan osoitteeseen sanna.keskisarja@hotmail.fi (huom! fi ei com).

   Poista
 13. Some of theses lamps are pretty awesome!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista