16.11.2014

38 yötä jouluun..

 
 
 
Enään 38 yötä jouluun..Rakastan joulua ja sen tunnelmaa. Pikku hiljaa alkaa kotiimme tulemaa joulu koristeita. Tuttuun tapaan meillä on koristeissa harmaan ja valkoisen eri sävyjä. Myös luonnosta kerättyjä oksia ja käpyjä. Kynttilöitä poltan joka ilta syyskuun lopusta pitkälle kevääseen. Tänä vuonna olen myöhässä omassa joulu koristelu aikataulussani. Yrittäjän työni on ollut niin mukavaa ja puoleensa vetävää, että olen ihan unohtanut miten lähellä joulu onkaan. 

Oletteko te jo laittaneet joulujuttuja esiin?

Mukavaa sunnuntaita kaikille -me suuntaamme kummipoikamme 6-vuotis juhliin.

34 kommenttia:

  1. Niinkö vähän enää! Ihanaa! <3

    Minäkin olen pikku hiljaa laittanut joulua esille. Joulutähtikin on jo ikkunassa, mutta vielä en sytytä valoja. Sitten joulukuun alussa on sen aika.

    Olen huomannut haaveilevani sohvapöydästä, jonka päälle voisi tehdä kauniita asetelmia - juuri kuten sinulla. Pitää ehkä vielä vähän aikaa odottaa, jotta lapset ovat hieman isompia ja antavat koriste-esineiden olla rauhassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä pöytä on ollut tosi hyvä hankinta. Tosin sen tultua kotiimme kuopus oli jo 4.5.vuotias, joten antoi koristeiden olla jo rauhassa :)

      Poista
  2. Ihanan vähän, kuulostaa mahtavalta :) täälläkin innolla joulua odotetaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu on kyllä juhlista parhain <3
      Ihanaa viikkoa Seija.

      Poista
  3. Oi mikä tyyny ihanuus! Täällä ei ole vielä joulua laitettu, mutta jotain pieniä diy-juttuja jouluun liittyen on kyllä tehty. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Onko oikeasti enää niin vähän aikaa jouluun! :D Aina se yllättää, vaikka täällä on laiteltu erityisesti koristevaloja ja onpa jokunen koristekin löytänyt paikkansa. :)

    Ihanaa sunnuntai-iltaa! <3

    VastaaPoista
  5. oho, no ei ole enää kovin montaa yötä!! tässähän voisi ostaa kaksi joulukalenteria ja syödä toisesta jo osan ;) ihania juttuja siellä. täälläkin aletaan hiljalleen ottaa esille joulujuttuja. joka päivä vähän lisää ;)

    VastaaPoista
  6. Oi joulu on jo kohta!
    Täällä ollaan nostettu koristeita jo hiljalleen, pienellä maltilla..

    VastaaPoista
  7. Hei Sanna, ihanan kuvan olet ottanut, sohva tyynyineen on niin harmonisen näköinen ja kutsuva!
    Mistä nuo tyynyt on, olen etsiskellyt juuri tuollaisia, mutta tuloksetta?
    Meillä on muutama vaalea tähti jo ikkunassa, superia kun joulu on noin lähellä ja tämä odottaminen on just parasta!:)
    Mukavaa sunnuntaita sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ihanat tyynyt olen ostanut Monday to sunday Pävin ihanasta putiikista <3

      Poista
  8. Kauniita kuvia :) Tännekin on pikkuhiljaa joulujuttuja laiteltu, apua..38 yötä :O :D

    VastaaPoista
  9. Kyllähän tänne on joulu jo pikkuisen hiipinyt. Kynttilät ovat lisääntyneet, yksi tähti roikkuu ikkunassa ja pari hyllyjen päällä. Joo, ja yhdet jouluvalotkin on viritetty... Ja ne ensimmäiset hyasintitkin ostettu. Loppujen lopuksi siis aika paljon joulua jo näkyvillä. :)

    Ihanat nuo valkoiset tyynyt. Mistä, mistä???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ihanat tyynyt olen ostanut Päivin Monday to sunday myymälästä.

      Poista
  10. Mä RAKASTAN joulua, ja sen virittelyä. Joulun odotus on parasta aikaa! Pikkuhiljaa olen jo jotain jouluista laittanut kotiin.

    VastaaPoista
  11. Joulu on tosiaan ihan parhautta, täälläkin joulun laitto on jäänyt kaiken kiireen keskellä ja toisaalta tahdon hiukan tehdä joulusiivousta ennenkuin isompia koristuksia laitan. Jos huomenna jouluvaloja ulos...

    VastaaPoista
  12. Apua, niinkö pian se jo on!! HUII!! Siis kyllä mä mietin, että mitenhän saan oikein joulun meille loihdittua :)

    VastaaPoista
  13. Teidän kotiin syntyy varmasti tosi ihana jouluilme! <3 Minulla on jotenkin takaraivossa sellainen asetus, että ensin pitää tehdä joulusiivous, jotta paikkoja voi laittaa jouluiseen kuntoon hyvällä omallatunnolla. Pitää siis varmaan startata siivouksia, jotta pääsisi huone huoneelta joulufiilistelemään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina. Olen yrittänyt pikku hiljaa siivota kotia -kun kunnon siivoukseen kerralla ei ole aikaa.
      Onneksi joulua ei tarvitse tehdä kaappeihin ym. :)

      Poista
  14. Ihanaa kuulla, että oot tykännyt yrittäjän työstä :) niin moni valittaa päinvastaista. Meillä ei ole vielä paljoakaan joulua tuotu sisälle. Viisvee tosin vaatimalla vaati jouluvalot huoneeseensa viikonloppuna, joten semmoiset tuli sitten laitettua :) aikeissa kyllä vähän joulua jo fiilistellä ja kohta vuorossa piparkakkutalon teko :) ihanaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se helppoa ole, mutta tykkään haasteita. Shoppailun olen joutunut tinkimään minimiin -onneksi vähemmälläkin tulen toimeen :)

      Poista
  15. Olen niin koittanut välttää aloittamasta joulu asioita vielä mutta... aina ne hiipivät mieleen. Ehkäpä uskaltaudun sen sanan sanomaan jo ensi viikolla! Joulu on ihanaa aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu on kyllä ihana juhla -toivottavasti saataisiin tänne eteläänkin vähän lunta jouluksi.

      Poista
  16. Kohtahan se joulu tosiaan on :). Meillä on vielä havuja maljakoissa, mut muuten ei vielä joulua taida esillä olla. Täällä kans yks joka tykkää niin paljon joulusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kanssa on havuja maljakoissa ja lehtikuusen oksia/käpyjä.
      Lapset tykkäävät Mailegin Nisse tontuista -joten niitä on jo muutama esillä :)

      Poista
  17. Minäkin olen niin jouluihminen kuin olla ja voi :) Ihanaa laittaa joulua kotiin ja teillä vasta kaunista onkin. Ihania kaikenlaiset harmaan ja vaalean sävyt <3

    VastaaPoista