2.10.2016

Kulmakunnan coolein kypärä

Kaupallinen yhteistyö: Geffer Group Oy ja Lasten PR

Rakas kuopukseni aloitti koulun elokuussa. Tyttäreni on menevä ja rakastaa liikkumista. Hän sai kesän alussa uuden vaihdepyörrän ja sen myötä uusi kypärä kutkutti mielessä. Saimme iloksemme testattavaksi Crazy Safety pyöräilykypärän. Kuopus valikoi itselleen Cheshire Cat -mallin. Eipäs ole äidin enään tarvinnut muistuttaa kypärän käytöstä. Tytär laittaa sen ilolla päähänsä.

Hauska, mutta samalla turvallinen lastenkypärä pyöräilyyn, scoottaukseen ja muihin harrastuksiin. Kypärä on valettu ja pinnoite on pehmeää kumia. Värikkäät hihnat, sekä pinnoite. Punainen LED-huomiovalo kypärän takaosassa. Säädettävä koko ja säädettävät soljet. EN.sertifikaatti. 

Tuotteen takana on yritys  Geffer Group Oy, joka haluaa nähdä pieniä hymynaamoja suurissa seikkailuissa, oivaltamisen iloa, vauhdin hurmaa, päättäväisen keskittyneitä ilmeitä ja kuplivaa naurua! Tämä tavoite on ainakin meidän osaltamme toteutunut. Niin tyytyväsiä olemme tuotteeseen.Joulu lähestyy - Joulupukille on kirjoitettu, että sarjan juomapullo, 
lukko ja pyöräilyhanskat olisivat myös huippu coolit.

Onko nämä ihanuudet sinulle tuttuja?
Terveisin 
Sanna 

Postaus toteutettu yhteistyössä Geffer Group Oy:n ja Lasten PR:n kanssa.

5 kommenttia:

 1. onpas suloinen kypärä! ei ollu meidän lapsuudessa noin hienoja, niitä styrox pottia vaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lapsuudessa 70-luvulla ei ollut kypäriä ollenkaan :)

   Poista
 2. Wau mikä kypärä ja söpö pyöräilijä!

  VastaaPoista