21.2.2016

1 x 2 ja talokuume.


Vierailimme viikko sitten koko perheen voimin ihanan Piian kodissa. Piia on perheensä kanssa rakennuttanut upean kodin Helsingin seudulle. Piialla on myös oma blogi Pieni talo Helsingissä.
Minullahan on ihan mahdoton "omakotitalo kuume" ja haluaisin ryhtyä talonrakennettujaksi. Mies vain hieman jarruttelee..
Olemme käyneet katsomassa tontteja, pientatalotoimittajien esittelyjä ja vanhoja omakotitaloja. Mutta mitään radikaalia emme asian suhteen ole harmikseni tehneet.
 Piia perheineen ystävällisesti esittelivät meille kaunista kotiaan ja kertoivat rakentamisesta.
Tämän ansiosta myös mieheni innostui hieman enemmän haaveestani. Samalla reissulla kotiin tuli pitkään haavelistallani ollut 1 x 2 malliston Seitti tyyny. 

Tämän kauniin tyynyn on Piia suunnitellut yhdessä ystävänsä Marika Lehden kanssa.
Mallistosta löytyy monta ihanaa kuosia. Mikä on 1 x 2:

1kertaa2 on ylpeästi Suomessa suunniteltu ja valmistettu sisustusneulemallisto. 
Malliston tuotteet ovat laadukkaita ja mukavantuntuisia tuotteita, kodin vaatteita arkeen. Käyttöön tarkoitettuja ja käyttöä kestäviä.  
Mallisto pohjautuu skandinaaviseen graafisuuteen ja ajanhenkeä omaperäisesti tulkitsevaan kuviointiin, jota on helppo yhdistää olemassa olevaan sisustukseen antamaan lämpöä tai kontrastia. Kuosit ovat yksinkertaisia ja mielenkiintoisia, 1kertaa2-tyylisiä. Ne ovat ajateltu ilmentämään ajan henkeä ja vallitsevia sisustustrendejä, mutta myös kestämään aikaa. Näiden neuleiden parissa ollaan aitojen ja aikaa kestävien asioiden äärellä.

 Aivan ihana tyyny! 

Onko 1 x 2 sinulle tuttu?

Kiitos Piia ja perhe että saimme poiketa kauniissa kodissanne.

Mukavaa sunnuntai iltaa!

p.s. Vielä muutama tunti aikaa osallistua juliste arvontaan täältä

10 kommenttia:

 1. Tuo mallisto on niin superkaunis ettei muusta väliä <3. Ja voihan talokuume. Sitä tuntuu olevan ilmassa monellakin suunnalla :)

  VastaaPoista
 2. Hihii, talokuume taitaa tosiaankin jyllätä monella:D Onkohan se tää pian näköpiirissä oleva kevät, mikä saa talokuumeen nousemaan aivan uusiin sfääreihin:) Kyllähän sitä itsekin aina haaveilee uudesta talosta, mutta onneksi tässäkin on hyvä olla <3

  1x2 on tuttu:) Aivan ihania juttuja!

  Ihanaa, kohta nähdään! Täällä jo lasketaan päiviä intopiukeana :D

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa siltä, että ei tuosta kuumeesta päästä kuin rakentamalla. :) Eiköhän se mieskin pian lämpene ajatukselle. ;) Piian koti on upea, samoin kuin 1+2 mallisto. Tule pian taas käymään meidänkin talolla, vaikka se ei aiemminkaan kyllä varsinaisesti ole tainnut auttaa sun talokuumeeseen. ;)

  VastaaPoista
 4. Tuttu on minullekin! :) Jep, ei siihen auta kuin rakentaminen. Rohkeasti hommaan vain!

  VastaaPoista
 5. Talokuume on mulla nyt toistaiseksi taltutettu. Uskoisin, että se sieltä taas muutaman vuoden päästä alkaa kuitenkin nousta, mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa :-D Toivottavasti te pääsette joskus unelmanne kimppuun, onhan rakentamisessa toki hyviäkin puolia!
  Piian mallisto on tuttu, ihania tuotteita ja ihana emäntä niiden takana <3

  VastaaPoista
 6. Tuttuja ovat 1x2 ihanuudet täälläkin! Tuo tyyny on aivan huippu! <3
  Ja voihan talokuume, toivottavasti pääsette pian tuumasta toimeen! <3

  VastaaPoista
 7. Tuttu on :) Tuo tyyny on kyllä niin kaunis <3

  VastaaPoista
 8. Kiva tyyny! Ihan on vieras tuo merkki minulle, täytyykin katsastaa tarkemmin. Talokuume on kyllä kiva kuume. Rohkeasti vaan lähdette toteuttamaan haavettanne!

  VastaaPoista
 9. Ei oo ihme että Piian kodissa tuleekin talokuume :)

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa tosiaan siltä, ettei kuumeesta pääse kuin rakentamalla :)! Täälläkin on ajatuksia moisesta, mutta ei uskalla kuumeeksi saakka nostattaa ennen kuin tietää enemmän tulevaisuudesta ;). Ja 1 x 2 on kyllä niin ihana! Kutkuttaisi se neulekirjakin kovasti!

  VastaaPoista