27.7.2014

Asuntomessut 2014 LASTEN HUONEET

Rakastan työssäni lastenhuoneiden sisustamista. Niitten sisustaminen on yllättävän haastavaa, mikäli haluaa että lopputulos on toimiva,viihtyisä ja kaunis. Äitinä olen huomannut, että lastenhuone ei saa olla liian räiskyvä ja värikäs, mikäli huoneessa myös nukutaan. Liian räikeä huone saattaa häiritä joittenkin lasten unen saantia. Jyväskylän Asuntomessuilla kiinnitin huomiota erityisesti juuri lastenhuoneiden sisustamiseen. Ohessa kooste mielestäni hyvin ja viihtyisästi toteutetuista lastenhuoneista.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 

16 kommenttia:

 1. Kauniita lastenhuoneita olet valinnut. Suurin osa omiakin suosikkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat mielestäni kauniit & käytännölliset. Oli myös mukavia ns.nuorison huoneita messuilla, mutta niitä onneksi näkee muitten postauksista.
   Aurinkoista viikkoa.

   Poista
 2. Hienoja huoneita :-) oikein mahtavia yksityiskohtia myös aikuisten ideoiksi :-) aivan ihania messu tunnelmia :-)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monessa huoneessa oli kivoja lamppuja jne. minkä lapsi voi ottaa esim. mukaan kun muuttaa joskus omaan ensimmäisen kotiinsa. Ajattomia juttuja - me like :)

   Poista
 3. Minunkin agendalla on poimia kivoja vinkkejä lastenhuoneisiin, ja näiden perusteella niitä löytyy :) erityisen ihastunut olen tuohon tummaan tauluun/printtiin tyttösen huoneessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilta saa kyllä tosi mukavia ideoita ym. omaan kotiinkin toteutettavaksi.
   Mukavaa alkavaa viikkoa Iisa :)

   Poista
 4. Kauniin seesteisiä ja helposti muokattavia. Meillä olisi pojan huoneen laitto nyt syksyllä ajankohtainen. Vauvasta-> Viikariksi. Palomiehen asioita pitäisi tuoda hillityllä tavalla huoneeseen, niin ettei se näytä palolaitokselta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palomies on kova juttu viikareiden keskuudessa :)
   Onneksi nykyään on paljon tekstiilejä, tyynyjä ym. palomies aiheisina -helppo vaihtaa sitten pois kun palomies ihailut menevät jossakin vaiheessa pois.
   Mukavia sisustushetkiä!

   Poista
 5. Kivoja kuvia! Kävimme myös messuilla, ihania kokonaisuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania yksityiskohtia oli kyllä messuilla :)
   Mukavaa viikkoa Henna.

   Poista
 6. Ihana blogi sulla! Oon aina tykännyt nimenomaan lastenhuoneiden sisustamisesta ja sen perusteella tännekin "eksyin". Mukavaa, että messuillakin oli noita lastenhuoneita. Nuorten huoneet kiinnostaa myös, erityisesti poikien huoneet tuntuvat olevan kortilla. Meillä on neljä poikaa (syksyllä 14v, 11v ja syksyllä 5v&3v), joten juuri poikien huoneita olen päässyt moneen otteeseen sisustamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Täti Ruskea. Itse olin kanssa tosi tyytyväinen kun messuilla näki hyvin myös poikien huoneiden sisustuksia, joita esimerkiksi netistä ei niin helposti löydä. Minulla esikoinen myös poika.
   KIva kun poikkesit blogiini -mukavaa loppu kesää koko perheelle :)
   t.Sanna

   Poista
 7. Ihania lastenhuoneita! Lastenhuoneita on kyllä mukava laitella. Täynnä iloa, eloa ja hauskia yksityiskohtia <3

  VastaaPoista
 8. Samaa mieltä, neutraali pohja on minun mielestäni hyvä huoneessa kuin huoneessa. Sitten tekstiilellä ja muilla voi tuoda lisää väriä lastenhuoneisiinkin. Kivoja poimintoja messuilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta -tekstiilit ovat myös nopeampi ja edullisempi tapa vaihtaa väriä kun esim. tapetointi, maalaus jne.
   Mukavaa viikkoa Niina :)

   Poista