17.12.2013

Viikko jouluun


Viikko enään jouluun -IHANAA! Vaikka on ihan hirmuinen kiire töissä, lasten joulujuhlissa (harrastuksien,päiväkodin ja perjantaina EKA koulun) Ei haittaa-kohta on joulu. 
Kotona paikat hujanhajan - mutta yritän olla panikoimatta. Istumme vaikka joulun kynttilänvalossa -jolloin pölyt ym.eivät näy. Onneksi mieheni tykkää tehdä jouluruoat -ei tarvitse niitäkään murehtia. Ostin Tanskan matkaltani nämä kaksi ihanaa jouluista sisustuslehteä. Lehdissä ihana rento tunnelma ja pullollaan kivoja ideoita. Tykkäättekö jouluisista sisustuslehdistä?

20 kommenttia:

 1. Meilläkin on paikat vielä hujan hajan. Minulla alkaa loma perjantaina ja silloin ajattelin pitää siivouspäivän. Isännällä murtui jalka, joten siitä ei apua siivouksessa, huoh. Mutta pärjäähän sitä vähemmälläkin. Ja kyllä rakastan jouluisia sisustuslehtiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi isäntä/perhe raukkaa -voimia koko perheelle jalan kanssa.
   Ihanaa joulun odotusta

   Poista
 2. Hieno asenne sinulla♥ Kaunis joulu tulee usein parhaiten ilman älytöntä stressaamista:) Toki ihana joulua on valmistella, mutta liika kiire ja hössötys pilaa monesti koko joulufiiliksen, itseltä ja muilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Mäkin olen joutunut opettelemaan ottamaan iisimmin kaikkien juhlien kanssa. Onneksi olen jo aika hyvin oppinut.
   Mukavaa viikkoa Viivi :)

   Poista
 3. Hyvä, jos osaat olla panikoimatta:) Itsekin yritän olla stressaamatta tekemättömistä töistä vaihtelevalla menestyksellä. Nythän on niin pimeääkin, että kuka niitä villakoiriakaan näkee, paitsi itse;)
  Tykkään lukea joululehtiä ja joka vuosi tulee hankittua pari lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan joutunut opettelemaan ottamaan iisimmin -ja onneksi olen jo melko hyvä siinä :)
   Mä kanssa tykkään kaikista sisustuslehdistä ja en meinaa raaskia luopua niistä.

   Poista
 4. Rauhallisesti vaan kohti joulua, mutta asenne on! <3

  Ihanaa viikon jatkoa! :-)

  VastaaPoista
 5. Ooo ihanaa kun tulee joulu!! Hehe ja kynttilänvalossa on hyvä olla, eikä pölytkään näy :)
  Kyllä minä tykkään jouluisista lehdistä. Niitä on ihana selailla. Tekee hyvää hermoille :)
  Ihanaa joulun odotusta! Ei ehditä törmäillä tänä vuonna, mutta jos vaikka heti alkuvuodesta....??
  Mukavaa keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista
 6. Siis joululehdet ovat ihan parasta... olen säästänyt kaikki vanhatkin lehdet. Eihän sitä koskaan tiedä, mitä ihania inspiksiä niistä vielä saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa olen säästänyt melkein kaikki joululehdet - niistä saa ideoita myöhemminkin.
   Mukavaa joulun odotusta

   Poista
 7. Joulu sen kun lähestyy, eikä enää jaksa stressata :). Minulla vähän sama periaate - paljon kynttilöitä ja muuten hämärää, niin ei näy pölyt ;)..rennosti vaan ja tärkeintä on yhdessäolo ja hetken hengähdys arjesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hyvä periaate.
   Mukavaa Katja kun poikkesit blogissani :)
   t.Sanna

   Poista
 8. Kyllä se joulu sieltä kovalla vauhdilla lähestyy, ei ole meilläkään kaikki valmistelut todellakaan ns pulkassa ;D Ja nuo joululehdet, aah, ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovaa vauhtia tulee. Meillä on joulukuusi ollut 3 päivää jo paikoillaan - jospa tänään saisimme siihen koristeet paikoilleen ;) .
   Ihanaa joulua Johanna

   Poista
 9. Toivottavasti siellä alkaa olla jo pahimmat kiireet ohi ja ootte päässy nauttimaan joulusta :) Ei ole enää montaa yötä aattoon. Oikein mukavaa ja rauhallista? viikonloppua!!

  VastaaPoista
 10. Maanantaina vielä työpäivä- mutta kotona jo ihanan jouluisaa. Lapset koristelivat aamulla kuusen,jouluruoat ja lahjat ostettu. Ihanaa kun on viikon loppu vapaata.

  VastaaPoista