31.8.2013

Olohuoneen maalattu seinä


 
Meillä on pojan koulu alkanut tosi hyvin. Meidän eppuluokkalainen on ollut tosi tohkeissaan koulusta ja opettaja on tosi mukava. Minun paluuni töihin loman jälkeen on sujunut myös ihan ok. 
Mutta vielä paluu lomaani - mullahan oli tavoitteena lomalla irroittaa olohuoneen vanhat tapetit pois ja maalata seinä harmaaksi.Yes, tämän myös sain aikaiseksi. Tulen maalaamaan ielä tähän päälle Tikkurilan Tunto hienolla betoseinää jäljittävän pinnan. Tämä odottaa siis sitä seuraavaa lomaa..Mielestäni jo aijemmin Nougatista tilaamani HAGEDORNHAGENin perhonen ja sudenkorento julisteet tulevat paremmin nyt esille tämän sävyn kera (kun vahasta vaaleasta seinästä).

Mukavaa viikonloppua

p.s. joulupukki- haluaisin uuden sohvan ja kameran..

13 kommenttia:

 1. Kaunis väri seinässä ja nuo taulut ovat ihania...:)

  VastaaPoista
 2. Mikä sävy olohuoneessa on, kun menee harmaat ja ruskeat tietokoneen ruudulla sekaisin...?
  Kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sävy on Tikkurilan värikartasta H486 (harmaa) sävytys on tehty Tikkuilan Harmony himmeä maaliin.
   Harmikseni kamerani ei tallenna sävyä kunnolla.

   Mukavaa sunnuntaita Johanna

   t.Sanna

   Poista
 3. Sävy passaa teille täydellisesti ja nostaa taulut kauniisti esiin seinästä. Hieno valinta. Blogistamme löytyy muuten sinulle haaste liittyen kuvakulmiin. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi.
   Kiitos haasteesta - tartun siihen ensi viikon aikana.

   Mukavaa sunnuntaita sullekin :)

   tSanna

   Poista
 4. Tosi kaunista. Olen tuota sohvaa useaan kertaan miettinyt. Eikö enää miellytä? Olis kiva kuulla siitä mielipiteitä kun meillä on kolme lasta ja koira. Sopiiko yhtään? Sohva olisi hyvä edullisen kukkaron ratkaisu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! Tämä sohva on ollut tosi hyvä ja palvellut meidän perheen arkea jo melkein 10.v. Sohvan juositus ja tyynyosat ovat kovan kulutuksemme takia jo aika huonossa kunnossa -tämän takia haluaisin uuden sohvan. Meillä myös melko iso olohuone -joten divaani/kulmasohvaa mietin seuraavaksi vaihtoehdoksi. Voin lämpimästi suositella tätä Ikean Ekotorp sohvaa.

   Poista
 5. Heippa, löysin blogiisi googlettamalla H486 maalisävyä. Onko uudemmissa blogikuvissa vielä sama sävy seinässä vai teitkö tuon suunnittelemasi muutoksen, betonin näköisen pinnan maalauksen? Uusissa blogin kuvissa seinän sävy on nimittäin juuri sen näköinen mitä haluan omaan kotiinikin 😊 -Hilla

  VastaaPoista