23.8.2017

Voita liput Habitare messuille


Ihanaa - Habitare messut lähestyvät. 
Suomen suurin huonekalu,-sisustus,-ja designtapahtuma järjestetään Helsingin messukeskuksessa 13.-17.9.2017. Samoilta messuilta löytyvät: Antiikki ja HighEnd Helsinki, sekä meille ammattilaisille tapahtumat Showroom ja Forma.
Itse tykkään messuilta poimia ideoita omaan ja asiakkaitteni kotiin. 
Olen töissä Keittiömaailman osastolla torstaina ja perjantaina. Jos olet messuilla silloin, tule ihmeessä moikkaamaan minua. Olisi mukavaa nähdä teitä siellä ruudun takana. 


Ilokseni sain arvottavaksi teille lukijani 2 kpl yhden päivän lippuja Habitare messuille. Liput ovat voimassa to 13.9.klo.12 - eteenpäin aina 17.9.2017 asti. Arvonnan säännöt:

- Yhden arvannat saat seuraamalla blogiani kirjautuneena blogger lukija (voit liittyä lukijaksi myös arvonnan aikana blogisivuni alakulmasta) ja kommentoimalla viestikenttään.

- Toisen arvan saat seuraamalla Instagramissa @sisustuscoco sivuani ja kommentoimalla Istagram julkaisuun monellako arvalla olet mukana.

Muista kirjoittaa kommenttikenttään -> monellako arvalla osallistut arvontaan. Anonyymit, muistakaa jättää sähköpostiosoitteenne josta tavoitan teidät jos arpaonni suosii.


Kilpailu alkaa nyt ja päättyy 6.9.2017 klo.21.

Onnea kaikille arvontaan!

p.s. Istagram, Facebook eivät ole osallisena arvontaan.


6.8.2017

Keittiösuunnittelu kohteen esittely


Sain ilokseni olla mukana suunnittelemassa upeaa kotia Pastellimaja blogin Hannan perheelle. Suunnittelun aikana Hanna asui perheensä kanssa ulkomailla ja näimme kerran heidän vieraillessa Suomessa. Muuten hoidimme suunnittelun ja yhteydenpidon pääsääntöisesti sähköpostitse. Suunnittelun alussa mietimme eri ovimalleja, tasovaihtoehtoja ym. Lopulta malliksi valikoitui Keittiömaailman Ala Carte mallistosta Festa ovimalli. Väri mattavalkoinen, vedinura kaiverrettu oven runkoon.


Aamiaiskaappi oli myös toiveissa ja sen saimme sijoitettua korkeankaappi rivistön päätyyn - osittain tason päälle aukenemaan.
Aluksi suunnitelmassa oli enemmän ulospäin näkyviä laatikostoja - mutta ennen tilausta vaihdoimme yhden oven taakse kaksi aukenevaa laatikostoa. Näin saimme rauhallisemman yleisilmeen keittiölle.Kodinkoneet ovat Siemensin mallistoa, liesituuletin ja twist sähköpistorasiat Savon.
Musta komposiittiallas Frankelta.
Kiitos Hanna, että sain olla mukana upean kotinne suunnittelussa.

Kuvat ja koti: Hanna/ Pastellimaja.


 Tarvitsetko apua keittiön ym.suunnittelun suhteen?
Suunnittelen ja myyn Keittiömaailman kalusteita ympäri Suomen. 
Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelupalvelu kauttani.

sanna.siik-keskisarja@keittiomaailma.fi