14.6.2017

Vierailulla Laurin talossa - Alvadag osa.1.


Ilokseni pääsin tutustumaan Laurin talot ohjelmasta tuttuun upeaa kotiin. Tässä kodissa asustelee Rasmus yhtyeen laulaja Lauri Ylönen perheensä ja kahden ihastuttavan koiran Maunon & Jackien kanssa. 
Lauri on itse suunnittelut tämän upean talon. Idean talon malliin hän sai puumajasta, joista hän on pitänyt lapsesta saakka. Kun taloa katsoo ulkoa päin - näyttäisi kuin talon toinen kerros leijailisi yläilmoissa. Talo on kaksi kerroksinen ja rakennuksen alakerrassa ovat tekniset tilat, leffahuone ja autokatos. Toisessa kerroksessa ovat asuintilat.
Talo sijaitsee Sipoossa meren rannalla ja tontin pinta-ala on 2,2 hehtaaria. Talon rakennuttaja on Alvardag.
Olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat yhtä suurta tilaa. Talon keskellä on betoninen tukiranka johon on upotettu Linnatulen takka. Upea puupaneli viimeistelee lopputuloksen. Sohvaryhmä,verhot ja koristetyynyt on isännän itse suunnittelemia. Keittiön jakaa muusta tilasta suuri saareke, josta löytyy vesipiste, liesitasot,uuni, astianpesukoneet ja arkiruokapöytä.


 

Takaseinämä on kokonaan ikkunaa -jolloin upea merimaisema ja luonto ovat aina läsnä. Lasiliukuovesta pääsee kätevästi kattoterassille.


Betonisen tukirangan toisella puolella sijaitsee mm. baari. Tässä tilassa on mukava istuskella iltaa kamujen kanssa, juoda drinkkejä ja kuunnella musiikkia. Koko talossa on Philipsin Led-valot, joiden väriä , himmeysastetta ym. saa vaihdeltua tunnelman mukaan matkapuhelimeen ladatun ohjelman ansiosta.
Huomenna jatkamme matkaa tässä upeassa kodissa. Mukavaa iltaa kaikille!

Terveisin. Sanna
Yhteistyössä Laurin talossa:
- Romanoff
-Isku
-Vallila 
-Siemens
-Domus
-Oras
-Durat 
-Profin 
- Philips
-Linnatuli
-Genelec

 

4 kommenttia:

  1. Avaruutta on paljon Laurin talossa.Ikkunan näkymälle myös plussaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koti on tyylikäs. Ikkunoista on huikea näkymä ympäröivään luontoon ja merelle.

      Poista