5.2.2017

Keittiösuunnitelma asiakkaalle

Ilokseni saan suunnitella työkseni asiakkailleni remontteja, uudisrakentamista ja sisustussuunnittelua. Iso osa työstäni on kiintokaluisteiden suunnittelua koteihin. Suunnittelija minulle on tärkeää, että suunnittelun lopputuloksesta tulee asiakkaan näköinen, toimiva kokonaisuus. 
Sain ilokseni olla mukana suunnittelemassa kauniin kodin remonttia Rovaniemellä,ystäväni Lauran perheen kodissa. Laura pitää suosittua Heinässä Heiluvassa blogia. 
Projektimme käynnistyi, kun Laura laittoi myynti-ilmoitus kuvia 70-luvulla valmistuneesta talosta. Mietinnän alla oli, kannattaako talosta tehdä tarjous. Asunnon pohja oli mainio, neliöitä lapsiperheelle ruhtinaallisesti ja kun kuntokartoituksessa puitteet osoittautuivat hyviksi - teki perhe tarjouksen kodista. Tarjous hyväksyttiin ja suunnittelu käynnistyi. Tämän kohteen kiintokalusteiden osalta tein suunnitelman pitkästä välimatkasta johtuen tietoliikenteen avulla :).
Pidimme Lauran kanssa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse ym. Laura laittoin minulle mittoja ja kuvia paikanpäältä - joita minä työstin täältä Vantaalta käsin. Asunnon vanha omistaja jätti perheelle upeat vanhat Alvar Aallon suunnittelemat baarituolit, jotka otettiin mukaan suunnitteluun.


Keittiön malliksi valikoitui kaunis vetimetön matta valkoinen ovimalli. Tasot ja päädyt ovat komposiittia. Musta hana tilattiin Tapwellilta. Mikro sijoitettiin saarekkeen toiselle puolelle tason alle, jotta lastenkin olisi sitä helppo käyttää. Vanha lattia ja katto maalattiin valkoisiksi. Ja katsokaa, kuinka hyvin Alvar Aallon tuolit sopivatkaan kokonaisuuteen.


Muutama lista vielä paikoilleen - niin tämä keittiö on valmis.
Kiitos Laura ja perhe, kanssanne oli mukava työskennellä.


Mukavaa Runebergin päivää!

Terveisin. Sanna


Kuvat lainattu Lauran luvalla Heinässä Heiluvassa blogista.

8 kommenttia:

 1. Lauran keittiö on aivan ihana! Olet Sanna taitava <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis valoisa ja raikas keittiö <3. Artekin baarituolit tuovat sopivasti tilaan lämpöä ja keittiö ei verhojakaan kaipaa, kun kaunis metsämaisema näkyy ikkunasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä keittiö on ihanan iso ja valoisa.
   Artekin tuolit ovat piste i:n päällä.

   Poista
 3. Vau, upean linjakas kokonaisuus! Tykkään yli kaiken "yläkaapittomista" keittiöistä ja ikkunoista avautuva maisemakin istuu tosi hienosti kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän itsekkin tosi paljon yläkaapittomista keittiöistä.
   Kiitos Muusa.

   Poista
 4. Tämä Lauran keittiö on kyllä todella kaunis! Hyvin olet onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin - niin kuin muukin koti <3
   Kiitos unelmoiden.

   Poista