25.11.2016

Kynttilät

 
Kaiken kiireen keskellä, on ihanaa sytyttää iltaisin töiden jälkeen kynttilät, kuunnella musiikkia ja vaan olla. Syksy on ollut hyvin vauhdikas uuden kodin remontin, töiden, muuton ja kodin järjestämisen suhteen. Joten eri rentoutumis keinoja olen joutunut ottaan käyttöön.
Kynttilöillä on aina ollut minuun jonkinlainen rauhoittava vaikutus. Olen myös huomannut, että ne auttavat myös kaamosväsymykseeni. 

Olettekos jo tutusteneet uuteen suomalaiseen Havi's mallistoon? 
Tämä Havin uuden malliston on suunnitellut Elsa Vilen ja Nora Hellberg. Valikoimista löytyy erinlaisia kynttilöitä ja lautasliinoja. Keväällä 2017 tuotevalikoima täydentyy sisustustekstiileillä, pyyhkeillä, saippualla ja huonetuoksuilla.
Ihan mahtavaa että suomalaisia kauniita tuotteita tulee koko ajan lisää markkinoille. Itse pyrin mahdollisimman paljon ostamaan kotimaisia tuotteita, myös käsintehdyt tuotteet ovat lähellä sydäntäni.

Suositko sinä suomalaisia tuotteita ja onko Havi's sinulle tuttu?


Mä suuntaan huomenna blogi kamujen kanssa Hämeeseen - ihana päivä tulossa! 

Terkuin. Sanna


p.s. Muista käydä osallistumassa pellavapyyhkeiden arvontaan täältä
     

6 kommenttia:

 1. Nuo ovat ihania kynttilöitä ja tuttuja 💖 kynttilöillä on suuri vaikutus 🤗

  VastaaPoista
 2. Sama täällä...kynttilän liekki rauhoittaa kummasti♥

  VastaaPoista
 3. Kynttilät kuuluvat kyllä saumattomasti tähän vuodenaikaan. :)
  Leppoisaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
 4. Tähän vuodenaikaan kynttilät palavat oikeastaan aamusta iltaan, aina silloin kun olen kotona tietysti. ;) Aamulla kynttilät syttyvät useimmiten jo ennen aamupalaa.
  Rentoa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Kyllä, suosin suomalaista aina kun vain mahdollista ja Havi´s tuotteitakin olen bongannut :)Ihanaa adventtisunnuntaita <3

  VastaaPoista