12.12.2015

Joulu juttuja.


Jouluun on enää alle kaksi viikkoa. 
Tänä jouluna haluan pitää kotimme koristelun minimalistisena. Työn puolesta olen tekemässä eri värien kanssa päivittäin, joten kotona tykkään sisustaa neutraalimmin. Töissä on ollut ihanan vauhdikasta -monta ihanaa projektia työpöydällä. Kauniita yksityiskoteja ja julkisia tiloja. Huomenna olisi tämän viikon ainut vapaapäivä. Ajattelin käydä ostamassa muutaman lahjan ja joulukukkia lisää ilostuttamaan.

Mitä meinasit viikonloppuna puuhastella?

Terkuin. Sanna 
 

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta, täälläkin on tänä jouluna vähäisessä määrin koristeita, mutta sitäkin enemmän valoja ja kynttilöitä. :) Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana toi tyynykuosi!! Meilläkin mennään melko neutraalilla linjalla, tosin kuusi tuo vihreyttä, kun aito joka vuosi otetaan :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia. Itse ajattelin viikonlopun aikana panostaa kodin joulutunnelmaan oikein perusteellisesti. Ei ehkä itseni vaan lasten vuoksi. Nyt rakennetaan niitä "lapsuuteni joulu" muistoja lapsille :)

  VastaaPoista
 4. Mikä on tuo ihana tyynyt? Kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
 5. Täällä keräillään viimeiset lahjat ja jos saataisiin jo kääreisiin asti niin olisin voiton puolella. Vähin koristeluin meilläkin menty, mutta vihreä ja kukat tekevät jo paljon. Piparin ja hyasintin tuoksut kantavat tunnelmassa oman osansa!

  VastaaPoista
 6. Samalla vähällä täälläkin mennään, hieman erilainen koristus :)

  Täällä viikonloppu menee pitkissä päivissä töissä.

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 7. Sama täällä! Ei ole kuin yksi koriste ja muutamat valot :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia! Mä vapailen vielä tämän päivän ja huomenna huiskin töissä 7-22. Kevyt (!) sunnuntaisetti siis luvassa...
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Meilläkin vain pari tonttusta esillä, loppujoulutunnelma tulee valoilla ja kynttilöillä (ja joulukuusella) <3 Ihanaista viikonloppua ja tsemppiä työkiireisiin♥♥♥

  VastaaPoista
 10. Monen muun jatkona kysyn, että mistä tuo ihana kuosi on ?!?

  Viikonloppu otetaan rennosti ja vähän leivotaan lasten kanssa. Pikkuisen lisään joulua, mutta ei mitenkään runsaasti. Yksinkertainen puree paremmin kuin yltiöpäinen krääsä. Taidetaan viritellä jo kuusikin, kun lapset haluaa ja muovinenhan ei varistele neulasia :)

  Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
 11. Voii tosi hauska tyynynpäällinen!! <3

  VastaaPoista