9.8.2015

Huopapallomatto.

Syksyn tullessa sisustusvimma puhkeaa myös minulla.Huomaan poikkeavani viikoittain Huopapallomatto.com sivustoilla ihailemassa käsin tehtyjä mattoja. Matot valmistetaan Nepalissa.

Jokainen matto tehdään yksilöllisesti sadoista tai jopa tuhansista pienistä käsin pyöritellyistä ja auringossa kuivatuista villasta valmistetuista huopapalloista. Heille ympäristö ja ihmiset ovat erittäin tärkeitä, joten käyttävät vain luonnollisia värjäysaineita. Yritys käy vain reilun kaupan periaatteiden mukaista kauppaa nepalilaisten naisten kanssa, jotka valmistavat matot.


 

Värisävyjä on 65 erinlaista joista asiakas voivat valita mieluisansa ja räätälöidä siitä omanlaisensa. Valmis mallisto on myös tosi kaunis.
Haaveilen Huopapallo matosta. Maton sijoittaisin meidän olohuoneeseen. Onko sinulla kokemusta näistä matoista?


Kuvat lainattu Huopapallomatto.com sivuilta.


7 kommenttia:

 1. Haaveilin tästä pitkään ja vihdoin kesän alussa tilasin pikkuneidin tulevaan huoneeseen huopapallomaton :) Kokemusta ei siis vielä ole, syksyllä vasta... Mutta niin mielettömän kaunis ja pehmeä se on. Se on vielä rullalla vaatehuoneessa mutta käyn tasaisin väliajoin sitä ihastelemassa ja silittelemässä ;D

  VastaaPoista
 2. Nuo on ihania :-) Vaikeus vaan valita mieluista väriä :-)

  Sunnuntain iloa! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos jutusta, ihanat kuvat olet valinnut!

  VastaaPoista
 4. Voi ei! Näitä mä olen haaveillut vuosia jo.. Ihania!

  VastaaPoista
 5. Huopapallomatot vat kyllä todella ihania ja erityisen kauniita <3

  VastaaPoista
 6. Oi onpas kivoja mattoja :)

  <3 Maria // alittlestylebook.blogspot.com

  VastaaPoista