2.8.2015

ALE ostoksilla.

Tykkään ostaa tuotteita verkkokaupoista ja suosin alennusmyyntejä. Olen löytänyt uuden alennuskoodisivuston Saleduck.fi.
Se on ajankohtaisia ja hyviä alennuskoodeja tarjoava sivusto, ja yksi niistä paikoista, jossa jokaisen verkko shoppailijan kannattaa käydä ennen siirtymistä verkkokaupan kassalle.
Sivusto tarjoaa alennuskoodeja suosituimpiin nettikauppoihin
(mm.Finnish Design Shop, Room21 ja Scandinavian Design).                                            Miten se käytännössä toimii? Shoppailet normaalisti verkossa ja klikkaat muutaman tuotteen ostoskoriin. Olet siirtymässä maksuvaiheeseen, kun sinulta kysytään alennuskoodia. Tässä Saleduck.fi astuu esiin. Vieraile Saleduck.fi sivuilla ja katso, löytyykö kyseiseltä verkkokaupalta voimassaolevia alennuskoodeja. Jos on, kopioi koodi ja alennus astuu voimaan. Tämä on täysin ilmaista ja ei vaadi kirjautumista.Eli jos kuulut siihen porukkaan, joka haluaa säästää ja käyttää rahansa fiksusti, on erittäin suositeltavaa kurkata sivuston tarjoavat alennukset läpi. Niiden avulla voi todella säästää rahaa ja saatat myös yllättyä siitä, miten hyvä tarjous meneillään saattaa olla.


Itse ajattelin hyödyntää alennuskoodin Finnish Design Shopin tai Room21:n. Tarvitsisimme uuden lampun olohuoneeseemme.

Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa alennuskoodit.

Postaus toteutettu yhteistyössä Saleduck.fi kanssa.Kuvat lainattu Finnish Design shopin sivuilta.3 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä. Kun vain muistaisi tämän sivun. Itse shoppailin juuri Connoxilla jossa on menossa 10 vuotisalennusmyynnit. Ostin kauan haaveilemani seiskatuolit, reilulla alella. Toimittavat alle 10 kg lähetykseti ilman toimituskuluja. Olen tilannut sieltä aikaisemminkin ja ollut tyytyväinen, toisin kuin ambient directiin, joka ei vastaa reklamaatioihin.

    VastaaPoista
  2. Itsekin koitan aina hyödyntää jotain alekoodeja ostoksia tehdessä, mutta tämä onkin uusi sivusto itselleni, kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista