15.4.2015

Musta vai valkoinen?


Olohuoneen 12-vuotta vanha ruokapöytä ja tuolit löysivät Huutonetin kautta kuukausi sitten uuden kodin. Ikeasta ostin uuden ruokapöydän ja sen kaveriksi olemme ostamassa Vitran DRS tuolit. Olen pähkäilyt värin kanssa. Kummat meille - mustat vai valkoiset?Oheisessa kuvassa on myös pöytä nähtävillä joka tulee meille.

Valkoinen on ollut lempivärini sisustuksessa jo n.15-vuotta. Mutta en toisaalta halua liian valkoista kotia. Joten musta antaisi kivaa kontrastia.
Mitä mieltä olette - musta vai valkoinen?

Kuvat lainattu: Pinterest ja Google.

22 kommenttia:

 1. Mä kyllä annan ääneni valkoisille tuoleille. :)

  Ihanaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Käytännöllisyyden ja kokemuksen kautta musta. Valkoinen keittiöntuoli ei ole käytössä hyvä juttu.. ;)

  VastaaPoista
 3. Nämä tuolit ovat kyllä niin kauniit ettei mitään rajaa <3 Aivan ihanat!! Valkoinen väri miellyttää enemmän (ylläri)!

  VastaaPoista
 4. Valkoinen, ehkä. Sitä voi piristää vaikka tummalla taljalla. Tosin itsekin pohdin silloin tällöin, olisiko musta kuitenkin ollut parempi :)

  VastaaPoista
 5. Tällä hetkellä itse ottaisin sekä että :-) Nyt kun on ollut vuoden valkoiset dsw tuolit, niin musta olisi kiva kontrasti tälle. Mukavaa vaihtelua kun kahta väriä :-) Molemmat ovat niin kauniit! <3

  VastaaPoista
 6. Ääni mustalle mikäli suurin osa muusta sisustuksesta on valkoista. :)

  VastaaPoista
 7. Ihania pohdintoja! Itse tykkään molemmista joten uskon, että ihan sama kummat otat niin kiva se on silti ;)

  VastaaPoista
 8. ehdottomasti valkoinen! itsellä on mustat ruokapöydän tuolit ja nyt jo tökkii!!!
  T:Arja

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Molemmat kivat, mutta ehkä mustissa on vähän enemmän särmää. :)

  VastaaPoista
 11. Meillä on valkoiset DSR-tuolit nyt olleet jo muutamia vuosia, ja joka päivä ne ilahduttavat. Materiaalin ja taikasienen ansiosta en huolisi ainakaan puhdistamisesta. Itse päätyisin edelleen valkoiseen vaikka nuo mustatkin ovat kyllä ihan mielettömän hienot. IKEAN pöytäkin on ihana, isosta valkoisesta minäkin haaveilen tulevaan taloon. Ihanat suunnitelmat ❤️

  VastaaPoista
 12. Annan ääneni valkoisille. Meillä on myös valkoiset tuolit valkoisessa kodissa, mutta mudan värisen pöydän kanssa ja tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 13. Moikka,
  Meillä on mustat ja ovat huikean hyvät lapsiperheen valintana! Olen kuullut, mutta en tiedä pitääkö paikkaansa, että valkoiset mustuvat ja keräävät "likaa". Siksi en uskaltanut ottaa valkoisia, vaikka ehkä tykkään niistä värinä enemmän. Mutta noi mustat on todella ryhdikkäät:)
  Halit sinne!!
  KAti /Call It Home blogi

  VastaaPoista
 14. Mustille ääni! Itseäni häiritsee jos tuolit ja pöytä ovat valkoiset, mutta hieman erisävyiset. Mustan kanssa tätä ongelmaa ei tule :)

  VastaaPoista
 15. Minun ääneni menee mustille jo ihan puhtaanapidonkin vuoksi, mutta myös siksi, jos et tosiaan halua liian puhtovalkoista linjaa kotiinne. Ja varsinkin jos pöytä on vielä valkoinen. Mustat antavat hyvää kontrastia ja ehdottomasti tulevat paremmin esiin ja saavat oikeutetun arvokkuutensa tällä tavoin :D.

  Hyvin ymmärrän, että päätös on hankala. Itsekin olisin varmasti aika paineissa ;). Helppohan meidän sivustaseuraajien on täältä huudella omia mielipiteitämme, hihi. Koita kruuna/klaava-kikkaa; jo rahan lentäessä ilmaan tiedät kumpaa puolta toivot.

  VastaaPoista
 16. Molemmat on upeita, enkä kyllä nyt osaa auttaa :/

  VastaaPoista
 17. Hmmm usko tai älä, mutta mä annan ääneni mustalle tällä kertaa :))
  Olisi huippu kiva valinta kaiken muun kauniin vaaleuden keskellä :)

  VastaaPoista
 18. musta ilman muuta tuuma mummo

  VastaaPoista