19.4.2015

Tanskan työmatka.

 
 
 
 
 
 
 
Vielä kerran on aika palata Tanskan työmatkalleni. Olimme mahtavalla HTH -Keittiöiden porukalla liikkeellä. Tutustuimme HTH-Keittiöiden tehtaaseen ja tuotantoon. Tutustuimme myös mm. Electroluxin pääkonttoriin, jossa valmistimme illallisen kokin avustuksella. Ajoimme mini bussilla läpi Tanskan, matkalla nappasin bussista ylläolevat maisema kuvat.
Aikataulu oli tiukka, mutta matka oli oikein mukava. Mulla on kyllä ihan huippu työkaverit!

Ensi perjantaina saan ystäväni Viivin ja Lauran luoksemme yökylään. Lauantaina juhlitaan mielettömän ihanalla blogi porukalla Indiedays tapahtumassa - oletko tulossa??

8 kommenttia:

 1. Ei ole tullut koskaan käytyä Tanskassa, mutta varmaan on kaunis maa :) Kivoja kuvia olet napsinut!

  Teillä on hauskat bileet varmasti tulossa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania maisemia! Olen käynyt Köpiksessä kerran, tykkäsin (kukapa ei...)! Joskus olisi tosi mahtavaa päästä tutustumaan maahan paremmin vaikkapa autoillen.
  Nähdään ensi lauantaina! :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat nuo pari ensimmäistä kuvaa :) Ensi kuussa minä pääsen Köpikseen! Jee!

  VastaaPoista
 4. Tanska on kiva maa. Nuo ensimmäisten kuvien maisemat olivatkin tuttuja viime kesän lomareissulta. Tänään juuri mietin, että olisi ihana käydä taas Köpiksessä. Kävin siellä aikoinaan lähes kuukausittain työmatkalla ja ikävä on kova :) Ihania kuvia ja herkkuja! Onnea on hyvät työkaverit ja kiva työ ♥

  VastaaPoista
 5. Aika kivat maisemat!! :) Jaa kuulostaa muutenkin niin mukavalta <3

  VastaaPoista
 6. Tahtoisin kyllä kovasti päästä Tanskassa käymään! Joskus pikkuruisena tyttönä olen päässyt, mutta luulenpa että näin isompana tyttönä saisin enempi irti ;) Lauantaina nähdään, aikasta tosi kivaa! Täältä yksi lastillinen tyttöjä tulossa ;)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia, mullakin on haveissa päästä joskus käymään Tanskassa. Melkein koko Eurooppa on tullut kierrettyä, mutta Hollanti ja Tanska on jäänyt väliin. Asia pitää korjata :) Ihanaa, tänään nähdään <3 Tulee huippu viikonloppu!!!

  VastaaPoista