1.2.2015

Arjen luksusta.

 
Minulle arjen luksusta on mm. puhtaat lakanat. Tällä kertaa vuorossa Marimekon Satula tyynyliinat ja H&M valkoiset pellava lakanat. Käyvät mielestäni hyvin yhteen eri merkkisyydestään huolimatta. Marimekon vuodevaatteet ovat pellavan lisäksi suosikkejani. Ne kestävät hyvin pesua ja käyttöä -paranevat vaan käytön myötä. Myös Marimekon pyyhkeet ovat mieleeni. Ensimmäiset Marimekon pyyhkeet ja vuodevaatteet ostin ensimmäiseen kotiini 20 -vuotta sitten ja ovat edelleen hyvässä kunnossa.

Pidättekö te Marimekon tekstiileistä?

29 kommenttia:

 1. Minulle puhtaat lakanat ovat ihan älyttömän tärkeä juttu! Oikein hykertelen ääneen, kun hyppään puhtaisiin lakanoihin :)
  Minulla ei ole kokemusta Marimekon lakanoista, sillä minulla on "pakkomielle" valkoisiin lakanoihin. Nuo kuvassa olevat ovat kyllä kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös hykertelen päästessäni puhtaisiin lakanoihin :)

   Poista
 2. Juuri eilen petasin Marimekon satiini unikko lakanat :-) Ne ovat niin keväiset ja ihanat, näin kevään tullessa ne tekee aina mieli kaivaa kaapista :-)
  Eli voin allekirjoittaa hyvin sanomasi! :-)

  Mukavaa sunnuntain jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marimekon tuotteet ovat kestäviä. Ostan niitä alennusmyynneistä aina kun on mahdollista :)

   Poista
 3. Mie tykkään kovasti Marimekon tekstiileistä. Niistä löytyy niin ihania kuoseja ja värejä :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on paljon Marimekon käsipyyhkeitä, jotka ovat edelleen kovassa käytössä. :)
  Puhtaat lakanat vaan ovat niin luxusta! <3 Ihanin tunne illalla nukkumaan mennessä! :)
  Minulla on muuten blogissani Iloa & Unelmaa haaste sinulle! :)

  Mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle sinne! :)

  T: Emppu

  VastaaPoista
 5. Marimekko kuuluu heikkouksiini, mutta lakanoita on kertynyt vain vähän - johtuukohan korkeasta hinnasta - toinen hurahdus on pellava. Ihanan raikkaan näköinen petaus !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun heikkoikset ovat myös. Yritän ostella niitä aina alennusmyynneistä. Ovat onneksi niin hyvänlaatuisia, että kestävät aikaa.

   Poista
 6. Kaunista! Meiltä löytyy Marimekon kylpy- ja keittiöpyyhkeitä. Hyvänä ovat kyllä pysyneet vuodesta toiseen. Tykkään :) Pellava on yksi ihanimmista materiaaleista ja erityisesti keittiöpyyhkeenä voittamaton.

  VastaaPoista
 7. Pidin ennen Marimekon tuotteista, mutta näiden plagiointikohujen myötä olen (valitettavasti) alkanut hieman rajoittaa Marimekon käyttöä. Pidän edelleen klassikkokuoseista ja sellaisista, mutta uuteen tapaani kuuluu kriittinen tutkiskelu uusien kuosien kohdalla :D Olen ehkä hieman vainoharhainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta -kurjaa että joku suunnittelija 'pilaa' Marimekon mainetta toilauksillaan.

   Poista
 8. Puhtaat lakanat ovat todellakin arjen luksusta!
  Minulta ei juurikaan löydy Marimekon tekstiilejä (yksi tyynynpäällinen taitaa olla), mutta "nipsukukkaroita" on kerääntynyt muutama. Tykkään joistakin kuoseista, monet kuitenkin liian värikkäitä/kuviollisia minun makuun. Tuo Satula on yksi kelpuuttamistani kuoseista, näyttää hyvältä teidän sängyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään tälläin yhdisteltynä esim. yksivärisiin pellavalakanoihin.

   Poista
 9. Kauniita. <3 Minä olen aiemmin karsastanut Marimekkoa, mutta sittemmin lämmennyt etenkin mustavalkoisille kuoseille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta-valkoiset ja harmaa-valkoiset ovat minunkin suosikkejani heidän mallistostaan. Ajattomia.

   Poista
 10. Puhtaat lakanat on parhautta ja se tunne kun menee nukkumaan. Kauniit muo marimekon lakanat! Mullakin on yhdet, mutta nimeä en tosin tiedä :)

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia! Itselläni nuo samaiset tyynyliinat ovat sohvalla ja tykkään niistä myös siellä. Tosin sopisivat sänkyynkin. Täälläkin tykätään Marimekosta vuodevaatteissa ja pyyhkeissä :) Mukavaa alkanutta viikkoa Sannalle <3

  VastaaPoista
 12. Kauniilta näyttää! Mä yhdistelen myös suurimmaksi osaksi eriparijuttuja. Minulle ei merkillä ole mitään väliä, jos näyttää silmään hyvältä.

  VastaaPoista
 13. Pidän MM kaikista jutuista. Tosin heidän tekstiileitään minulla ei ole kun vaatteissa, mutta asiaan on tulossa pikapuoliin korjausta. ;)
  Kauniilta ja houkuttelevalta kombolta näyttää petaus, tuolla on varmasti ihana kölliä. :)

  VastaaPoista
 14. Nuo Marimekon tyynyliinat on kyllä niin ihanat! Instagramin puolella jo niitä ihastelin :)

  VastaaPoista