16.11.2013

MUKAVAA VIIKONLOPPUA

IHANAA VIIKONLOPPU! Mulla oli hirmuisen kiireinen viikko. Maanantain olin töistä pois kun neitimme oli kipeä. Töissä on monen monta ihanaa sisustussuunnitelmaan menossa. Toivottavasti yhdestä niistä voisin hieman myöhemmin raoittaa vähän ovea täälläkin. Muuten haluan pitää asiakkaideni yksityisyydestä kiinni.
Meillä lapset mummin luona yökylässä. Keretään vähän juhlistamaan maanantaina ollutta hääpäivää :) Kiitos kaikille onnitteluista ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijat.

Halauksin. Sanna


kuva: Nord Design.

15 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo - ihanaa kun kotona on välillä ihan hiiren hiljaista.

   Poista
 2. Nauttikaahan oikein kunnolla, kun voitte, Kivan näkööistä ja oloista teillä, jäänkin tänne...:)

  VastaaPoista
 3. Ihanan rauhoittavat sävyt ja mielenkiintoiset yksityiskohdat viikonloppukollaasissa!

  Mä niin tiedän tuon tunteen - kun oikein tekisi mieli näyttää joku oikein onnistunut työ... Mutta niinhän se on, että asiakkaiden yksityisyyttä on tärkeää kunnioittaa ja tärkeintä on, että HE ovat tyytyväisiä lopputulokseen. :) Itse tarjoan aina referenssikohteille etuja, eli joko hinnanalennusta, lisää työtunteja minulta tai jotain vastaavaa, vastineeksi kuvien ottamisesta ja käyttämisestä. Mutta se ei vaan ole kaikkien juttu ja sekin on ihan ok. :)

  Olen niin uusi blogisi lukija, etten olekaan vielä ehtinyt kahlaamaan vanhoja juttuja läpi, mutta tuossahan näkyykin tunnisteissa houkuttelevasti "sisustussuunnittelu ja toteutus", joten menenkin heti ihastelemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kirjoitit Liisa - kävinkin kurkkimassa sun kotisivujasi, tosi kivat :) Mulla vielä nämä työn alla - hiljalleen käynnistelen nykyisten suunnittelu töideni ohella omaa bisnestä.

   Mukavaa sunnuntai iltaa :)
   Sanna

   Poista
  2. Onnea sinulle oman yrityksen aloittelun kanssa! :)

   Ja kiitos kommentista kotisivujani koskien. :) Sinne on tulossa lähiaikoina tosiaan muutamasta "uudesta", eli valmistuneesta kohteesta kuvia, aika pitkiä prosesseja nämä ovat, kuten varmasti tiedätkin.

   Missä päin Suomea muuten suunnittelet? Minähän siis olen Turussa ja täällä on joitakin ihania kollegoja, joiden kanssa vaihdetaan silloin tällöin ajatuksia tästä työstä - iloista ja haasteista - mutta olisi tietty kiva tutustua useampiinkin suunnittelijoihin. :)

   Poista
  3. Kiitos Liisa.

   Asutaan Vantaalla ja teen suunnitelmia täällä pääkaupunkin alueella (pääsääntöisesti). Ihanaa, on olla tekemisissä muidenkin suunnittelijoiden kanssa. Saa vinkkejä ja pystyy tarvittaessa auttamaan muitakin.
   Olisi ihanaa pitää yhteyttä Liisa :)

   Poista
  4. Juu, ollaan kuulolla, jaan mielelläni ajatuksia alasta ja töistä :) Mukavaa viikkoa ja näköjään reissuakin sinulle! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tässä kuva kokoelmassa on niin mukava tunnelma ja värit :)

   Mukavaa alkavaa viikkoa

   Poista