- Mustikoita n.3dl
- Valion vanilija rahkaa 2 dl
- Kermaviiliä 1dl
- Sokeria 2 rkl
- Myllyn Paras makea piirakka taikina 1 pkt
- Kananmuna 1kpl
Levitä sulannut piirakka taikina piirakka vuokaan. Paista pohjaa ilman täytteitä n.5 min. Kaada mustikat piirakka taikinan päälle. Sekoita muut aineet kulhossa sekaisin ja kaada mustikoiden päälle.
Paista uunin keskitasolla 200c n.30 minuuttia.
MAISTUU JA NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ.
![]() |
Kuvannut Krista Keltanen |
nami nami ja vielä kerran nami. hitsi kun itellä ei ole yhtään mustikoita enää..
VastaaPoistaMeilläkin on kaikki mustikat nyt syöty pakkasesta. Mies ja lapset aina käyvät mustikoita ym. meillä keräämässä.
PoistaNyt ajattelin itsekkin lähteä pitkästä aikaan mukaan. Kesälomakin sattuu juuri sopivasti marjastus aikaan.
t.Sanna
Kyllä! Tätä täytyy kokeilla :)
VastaaPoistaTodella nopea, helppo ja hyvän makuinen :)
Poistammmh that looks very appetizing!
VastaaPoista♥ Franka