31.12.2012

Hyvää Uutta Vuotta 2013

Joku on joskus sanonut minulle, että elämäsi ei muodostu päivistä jotka ovat menneet, vaan päivistä jotka muistat. Mitkä päivät sitten muistan ja miksi?

Muistan ne päivät ja hetket, kun olen saanut tuntea lähimmäisen rakkautta ystävällisen lauseen, ymmärtäväisen katseen, avuliaan teon, kannustuksen ja terveen kritiikin muodossa. Ne hetket muistuttavat minua siitä, että ympärilläni on epäitsekkäitä ihmisiä.

Muistan myös päivät, jolloin olen epäonnistunut. Tehnyt virheen tai tehnyt väärin. Muistan ne hetket, koska olen tuntenut itseni tyhmäksi ja huonoksi. Mutta erityisesti muistan ne hetket siksi, että niistä huolimatta minusta välitetään. Minut hyväksytään ja minulle on annettu anteeksi.

Olen kuullut myös sanottavan, että elämä, joka kuluu virheitä tehdessä, on sekä kunniallisempi että hyödyllisempi kuin elämä, joka kuluu mitään tekemättä. Näin ollen jatkan uuteen alkavaan vuoteen entistä enemmän touhua suunnitelmissani. Luottavaisena.

Uuden vuoden lupaukseni: "Haluan olla epäitsekäs, en pelkää virheitä ja haluan antaa anteeksi". Miten vapauttavaa :)

Onnellista vuotta 2013!
<3 Sanna
Tyyny: Cilla`s Mailegin tontut: Wanilla Rose
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti